Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Félénk férfi esetén ezek a...

Félénk férfi esetén ezek a nonverbális gesztusok hogyan értelmezhetőek? Ezek alapján kedvel?

Figyelt kérdés
Munkatársam eléggé visszahúzódó, nem tart szemkontaktust szinte senkivel, néha egész nap nem beszél. 3. éve vagyok a cégnél, fél éve kezdett csak hozzám beszélni, általában minden nap 4-5 mondatot. Reggel, amikor meglát, köszön és mosolyog, de ilyen nagyon szégyenlős én (előtte fél évvel nem köszönt, a legtöbb munkatársnak most sem szokott). Néha észrevettem, hogy néz messziről. Ha csak gondolkozok és elmosolyodok magamban és véletlenül összenézünk, ő is elmosolyodik (olyankor a fogai is látszanak). Velem beszélgetéskor szokott szemkontaktust létesíteni, néha kicsit közelebb hajol, felhúzza a szemöldökét. Ezek alapján megkedvelt? (nehezen értelmezem a metakommunikációt, pillantásból konkrétan semmit nem tudok kiolvasni, testbeszédnél is csak a legnyilvánvalóbb érzelmek - sírás, nevetés - megy, ezért tettem fel a kérdést).

2022. máj. 21. 02:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%

Mint kollégát.

A virtuális beszélgetések helyett személyes beszélgetéseket folytass. Akkor megtanulod ertelmezni a metakommunikációt.

2022. máj. 21. 02:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Ritkán szoktam virtuálisan beszélgetni, szinte mindig élőben próbálok, de ezek a dolgok sosem mentek.
2022. máj. 21. 02:44
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Ha a többi kollégának nem köszön de neked igen, meg mosolyog rád akkor biztos szimpatikus vagy neki. Ha 3 év alatt nem kezdeményezett akkor valószínűleg már nem is fog, még ha tetszel is neki, akkor sem. Leírásod alapján nagyon introvertált, önbizalomhiányos férfi lehet. Szóval neked kell megtenni az első lépést ( és lehet h a többit is). Már nem a 20. században élünk, egy nő is nyugodtan kezdeményezhet. Hívd el munka után egy kávézóba vagy ha ez sok és nem mered, akkor vigyél neki egy csokit. De meg is dicsérheted pl. jól áll ez a póló/ing. Ha ezekből sem esik le neki h tetszik neked és nem lép semmit akkor el kell engedni ezt a történetet.
2022. máj. 21. 02:46
 4/11 A kérdező kommentje:
Nincsenek vele ilyen terveim, csak kíváncsi voltam, hogy akkor mint embert kedvel-e. Semmit nem szeretnék csinálni, sokszor nem tudok megszólalni, ha ott van és nincs ott éppen más szünetben (igen, van nekem is valami gondom, vagy szorongás, vagy más kiskorom óta).
2022. máj. 21. 02:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen értek egyet az első válaszolóval, nem biztos h csak úgy kedvel mint kollégát. Lehet h tetszel neki mint nő csak egyszerűen nem mer lépni. Én is ismerek ilyen srácot aki 4-5 éve nem meri elhívni a kolléganőjét egy randira pedig nagyon bejön neki. De mindig azt mondja h nem vagyunk egy súlycsoport külsőre, pedig nem is igaz, nagyjából egy szint és illenének. Csak a srác magát annyira alacsonyra becsüli h úgy gondolja úgy is visszautasítaná a hölgy. Vannak ennyire súlyosan önbizalomhiányos férfiak, akik ennyire betojik sajna.
2022. máj. 21. 02:54
 6/11 anonim ***** válasza:
58%
Pedig lehetnének ilyen terveid mert elég egyértelmű a leírásod alapján hogy tetszik neked. Ha meg neked is vannak hasonló problémáid, valószínűleg jól megértenétek egymást mivel hasonlóak vagytok. Nem feltétlen kell randizni, barátkozzatok össze. Bár az sem lesz egyszerű mert ő zárkózott, te meg alig tudsz mellette megszólalni, azért próbálkozz sztem mert látszik h szimpi neked.
2022. máj. 21. 02:59
 7/11 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező: javasold neki, hpgy például munka után üljetek be egy kávéra, vagy "van -e kedve munka után elmenni valahova".
2022. máj. 21. 05:27
 8/11 gabesz147 ***** válasza:
52%

Ennek már a végére kell járni, barátkozz vele, kérdezz tőle olyan dolgokat, amiben tudna segíteni, ha nem kétbalkezes balfasz, kérdezd meg, nem javítaná meg a villanykapcsolót, csapot, baráti alapon, mert ilyen kisebb munkáért nem jön szerelő.

Engem már "csábítottak":-) így el, de nem bántam meg ♥.

2022. máj. 21. 06:09
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg tetszel neki, de autista. Jobb vigyázni az ilyenekkel.
2022. máj. 21. 08:46
 10/11 anonim ***** válasza:
66%

"...de autista. Jobb vigyázni az ilyenekkel."

Talán ismered az illetőt?

2022. máj. 21. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!