Bullyingoltak (Bántalmaztak) benneteket valaha az iskolában?
Igen és meg is nyomoritott örökre
És csak engem bántottak pedig volt az osztályban kövér, cigány, szemüveges, fogszabályzós, de nem, csak engem
A fő tárgy a vékony lábaim és a lapos mellem, fenekem volt
A nevem helyett szúnyognak hívtak, kb 2 even keresztül és az az érdekes hogy nagyon sok minden kiesik ebből az időszakból
Ez szerintem a karma, egyszerűen ez volt a sorsom
Körülöttem tényleg senkit nem, csak engem
Lányok sokkal alattomosabbak, kígyóbb módon csinálják ugyanezt. Én sokszor azt kívántam bárcsak vernének kékre-zöldre, mert akkor lenne bizonyítékom ellenük.
Pszichológiai terrort bizonyítani sokkal nehezebb.
Álhírek, pletyka ment egész nap, sokszor nem is értettem miért néz rám mindenki undorodva, csak hetekkel később.
Zarolás, kihasználás szintén. Addig kavarták a sz@rt, amíg elhittem, hogy valamelyikünk barátkozni akar, aztán ha bárki felhasználhatót hallott, azt szétkürtölte.
Rendszeresen beletöltötték az iskolatejet a táskámba, padomba. Rágót a hajba. A viszketős fa gubacsát a tornazsákba.
De a nagy része nem volt kézzel fogaható, csak lelki terror
Ne haragudj 17-es, a 13-as vagyok es bár az én helyzetem is kemény volt de amit ide leírtál az egyszerűen döbbenetes…
Most felnőtt fejjel már annyira tudnám hogy mit kell mondani, a saját helyemben is, de akkor ott gyerekként ez teljesen más helyzet
Csak azon csodálkozom hogy ennyire pontosan emlékszel mindenre mert ilyen traumákat általában torol az agy
Bár nekem is a 2 véglet van, összességében homályos viszont vannak olyan kirívó pillanatok amikre 15 év után is emlékszem…
Az én agyam a kizárást választotta es azóta is ezt csinálja felnőtt gondokkal kapcsolatban is
Milyen neked a felnőtt élet? Gondolom nem maradt mindez nyomtalanul… nekem sem
Sajnalom ezt, sorstársak vagyunk de ami veled történt azt még én sem tudom elképzelni milyen lehetett
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!