Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kocsmában fel lehet szedni a...

Kocsmában fel lehet szedni a pultoslányt? Sikerülhet?

Figyelt kérdés
2023. júl. 20. 07:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
98%

Én akkor se kezdenék megint pultossal, tény a pultoslányoknak napi 8 órában udvarolnak a vendégek,lásd ezt a kérdést is.

Másik ráadásul volt már egy rossz tapasztalatom is, úgyhogy én párkapcsolat terén messziről elkerülöm a pultos lányokat.

2023. júl. 20. 09:18
 12/18 anonim ***** válasza:
73%

#9:

A Lidl-ös pénztáros csaj nem alkohollal szolgál ki, öcsisajt.

2023. júl. 20. 09:20
 13/18 anonim ***** válasza:
61%
Értem, de akkor ennyi erővel minden jó nőt elkerülhetnénk, mert próbálkoznak náluk...
2023. júl. 20. 09:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
#12 Értem. És ennek mi köze van a témához?
2023. júl. 20. 09:22
 15/18 anonim ***** válasza:
72%

Az ugye megvan, hogy a pultosok is emberek? :)

És ezért nem egyformák, nyilván van ilyen is, olyan is. De szerintem vannak könyvelők között is akik megcslaják a párjukat, meg tanárok között is, meg építészek között is.

Attól, hogy valaki pultus, nem azt jelenti hogy mindenkivel összejön.

2023. júl. 20. 09:47
 16/18 anonim ***** válasza:
67%
Ez így van 15ös! Dolgoztam műszaki előkészítőként, ahol nyílászárókkal foglalkoztunk. A kollégámat 30év után hagyta ott az asszony, aki tanár volt.
2023. júl. 20. 09:50
 17/18 anonim válasza:
A helyszin mindegy. Az a nem mindegy hogy foglalt vagy sem. Utána az nem mindegy Hogy bejöttök egymásnak vagy sem. Aztán aki mit akar, eldönti. Ez lehet csak egy gyors szex vagy akár egy hosszan tartó párkapcsolat. Most nem érek rá ide írogatni, ezért megszületett röviden és tömören eme válasz. Mindenki vonja le a következtetést.
2023. júl. 20. 14:31
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Volt pár vendéglátóüzletem.

Pultosnak kizárólag olyan szexi nőt vesz fel az ember, aki minden férfiből ki tudja húzni az utolsó filléreit is a mosolyával, a közvetlenségével és a lehengerlő stílusával. Ezért kapja a fizetését meg a borravalókat.

A sok lökött pasas meg el van ájulva, hogy 20 év után szóba állt vele egy idegen nő és rögtön szerelemre gyúlnak, mert azt hiszik, hogy ez személyesen nekik szól.

Pedig nem!

2023. júl. 20. 17:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!