Kocsmában fel lehet szedni a pultoslányt? Sikerülhet?
Figyelt kérdés
2023. júl. 20. 07:34
1/18 anonim válasza:
Igen. Nehéz, kevés rá az esély, de már láttam olyat :)
2/18 anonim válasza:
Alap, hogy kedves legyen, mert akkor kap jattot, akkor járnak inkább vissza, amikor ő van.
Ne zárjunk ki, miért is ne lehetne de a barátságosság mögött inkább a fogyasztó, lehetőleg minél többet fogyasztó vendég és azt kiszolgáló érdek kapcsolat van.
3/18 anonim válasza:
Fel lehet, de számíts rá, hogy kb. naponta 20 részeg állat próbálkozik be nála (főleg ha jó nő). Mondjuk ha józanul hívod el, már javultak az esélyeid...
4/18 anonim válasza:
Sikerül, vagy nem, semmiképen nem vész kárba, a ráfordított időd.
5/18 anonim válasza:
Kevés hasznosabb időtöltést tudok elképzelni.
7/18 anonim válasza:
Az exem pultos volt . Soha többé hasonló :)
8/18 anonim válasza:
Az exem pultos volt,míg együtt jártunk több mint egy éven keresztül,a munkahelyén nemcsak sört csapolt,hanem a kollégáját is rendszeresen lecsapolta.
Soha többé pultost
9/18 anonim válasza:
#8 Kifogtál egy hűtlen ribit, de ez egy, ismétlem EGY pultos volt. Most akkor ha én összejövök egy Lidl pénztáros csajjal és ő megcsal engem, akkor az összes Lidl pénztáros csaj a vilagon ribizli?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!