Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » T* mire szavaztál a nemzeti...

T* mire szavaztál a nemzeti konzultáción? Lehessen 4 milliót felvennie egy kazdő munkásnak?

Figyelt kérdés

Sok ismerősöm azt mondta, hogy ez rossz, mert a fiatalok ide lesznek kötve, nem érnek sokat ennyi pénzzel (pl: egy fél lakásra sem elég) és, csak tartozásuk lesz...

Ennek ellenére a nemzeti konzultáción az jött ki, hogy 95 %

jónak tartja ezt.

Ti mire szavaztatok?

ma 12:22
A kérdező szavazást indított:
Szükség van a fiataloknak szóló munkáshitelre.
A Diákhitel elegendő.
6 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%

Attól, hogy sok ismerősöd úgy gondolja, hogy ez rossz ötlet, még nem biztos, hogy ők ki is töltötték a nemzeti konzultációt, tehát ott nem jelenik meg az ő véleményük.

Lehetőségnek jó. Nem kötelező felvenni.

ma 12:26
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
A kormány efféle spam levelei bontatlanul mennek a kukába nálunk - és még rengeteg embernél, úgyhogy abszolút nem reprezentatív a végeredmény.
ma 12:29
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Ja, és amúgy véleményem szerint normális bérekre lenne szükség, nem hitelekre. (Gondolom, ilyen válaszlehetőség nem is volt.)
ma 12:30
 4/15 anonim ***** válasza:
58%
Nyivan azok tartjak jo otletnek akik fel is akarjak venni. Foleg hogy sokan nulla penzugyi tudassal rendelkeznik, igy csak elpazaroljak az osszeget, de elorebb nem haladnak az eletben.
ma 12:31
 5/15 anonim ***** válasza:
85%

Számomra ezek a nemzeti konzultációk kóklerkedésnek minősülnek.

Szakmailag, módszertanilag súlyosan hibás, sugalmazó kérdéssel van tele a kérdéssor. Ezekből a válaszokból nem lehet releváns, szakmailag is elfogadható eredményt kommunikálni, egyszerűen a kutatások szégyene ez a konzultáció.

Mint a szakmában jártas (kutatás módszertana) a válaszaimmal sem adom a nevem egy ilyen alamuszi és kritikán aluli kidolgozottságú kutatáshoz. Égne a pofámról a bőr, ha egy ilyenhez a nevem adnám. Méltatlan a szakmához! Az eredményei szintúgy!

ma 12:46
 6/15 anonim ***** válasza:
70%

Én 20 éve vagyok szavazóképes,de még egy ilyen hulladékot sem töltöttem ki. Igazából felhatalmazást sem adtam rá, hogy ezekre verjék el az adómat.

Szerintem normális fizetés kell nem hitel.

ma 12:57
 7/15 anonim ***** válasza:
72%
Nem töltöttem ki, bontatlanul repült a kandallóba. Tekintve, hogy a nemzeti konzultációt szinte csak a birkák töltik ki, egyáltalán nem meglepő ez a 95%. Munkáshitel helyett pedig munkabéremelést, plusz azt, hogy a NEM KEVÉS befizetett adóért cserébe normális ellátást kapjunk az állam által fenntartott helyeken.
ma 13:08
 8/15 anonim ***** válasza:
77%

A kormánynak érdeke áltámogatásokkal “segíteni” a képzetlenebb embereket, hisz az értelmiségiek mind fideszellenesek. Meg akarják tartani a szavazótáborukat.

A csok is nagyrészt ezeknek szól, mert értelmes emberek nem veszik fel és nem szülnek kényszerre.

ma 13:20
 9/15 anonim ***** válasza:
59%

95%-ban a fideszesek küldik vissza, így nem nehéz azt kihozni belőle, hogy a kormány álláspontjával ért egyet a többség.

A többiek kivágják a kukába, mert semmi értelme, a szádba adja a szerinte jó válaszokat, úgy megfogalmazva, hogy még jó, hogy egyetértene vele mindenki, csak éppen jó nagy adag ferdítés van már a kérdésben is.

ma 13:28
 10/15 A kérdező kommentje:
Az értelmes ember akkor vette fel a csok-ot amikor már volt gyereke. Így nekik az ingyen pénz volt.
ma 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!