T* mire szavaztál a nemzeti konzultáción? Lehessen 4 milliót felvennie egy kazdő munkásnak?
Sok ismerősöm azt mondta, hogy ez rossz, mert a fiatalok ide lesznek kötve, nem érnek sokat ennyi pénzzel (pl: egy fél lakásra sem elég) és, csak tartozásuk lesz...
Ennek ellenére a nemzeti konzultáción az jött ki, hogy 95 %
jónak tartja ezt.
Ti mire szavaztatok?
Attól, hogy sok ismerősöd úgy gondolja, hogy ez rossz ötlet, még nem biztos, hogy ők ki is töltötték a nemzeti konzultációt, tehát ott nem jelenik meg az ő véleményük.
Lehetőségnek jó. Nem kötelező felvenni.
Számomra ezek a nemzeti konzultációk kóklerkedésnek minősülnek.
Szakmailag, módszertanilag súlyosan hibás, sugalmazó kérdéssel van tele a kérdéssor. Ezekből a válaszokból nem lehet releváns, szakmailag is elfogadható eredményt kommunikálni, egyszerűen a kutatások szégyene ez a konzultáció.
Mint a szakmában jártas (kutatás módszertana) a válaszaimmal sem adom a nevem egy ilyen alamuszi és kritikán aluli kidolgozottságú kutatáshoz. Égne a pofámról a bőr, ha egy ilyenhez a nevem adnám. Méltatlan a szakmához! Az eredményei szintúgy!
Én 20 éve vagyok szavazóképes,de még egy ilyen hulladékot sem töltöttem ki. Igazából felhatalmazást sem adtam rá, hogy ezekre verjék el az adómat.
Szerintem normális fizetés kell nem hitel.
A kormánynak érdeke áltámogatásokkal “segíteni” a képzetlenebb embereket, hisz az értelmiségiek mind fideszellenesek. Meg akarják tartani a szavazótáborukat.
A csok is nagyrészt ezeknek szól, mert értelmes emberek nem veszik fel és nem szülnek kényszerre.
95%-ban a fideszesek küldik vissza, így nem nehéz azt kihozni belőle, hogy a kormány álláspontjával ért egyet a többség.
A többiek kivágják a kukába, mert semmi értelme, a szádba adja a szerinte jó válaszokat, úgy megfogalmazva, hogy még jó, hogy egyetértene vele mindenki, csak éppen jó nagy adag ferdítés van már a kérdésben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!