Hogy áll a nemzeti konzultáció? Még nem láttam plakátokat, hogy mire szavaztak a Magyarok, mi ez a nagy csend?
A nemzeti konzultációval azt mérik, hogy egy adott címről mennyien hajlandók visszaküldeni.
Azt a címet, ahonnan visszaküldik, azt kormánypártiként kezelik. A 2026-os választásra megint átrajzolnák a választási térképet, ebben segít nekik a nemzeti konzultáció. Azt hogy mit válaszolt az aki visszaküldte, senki se nézi meg. A konzultáció végeredménye kitaláció, általában 98% igen, vagy nem egy kormánypárti álláspontot népszerűsítő válaszra.
"Tegnap volt a beküldési határidő, nyilván még nincs teljes feldolgozottság."
Az MKKP-t nem kedvelem annyira de ez az akciójuk kiváló ötlet volt, támogatni tudom.
Nyomkövetőt raktak egy nemzeti konzultációs borítékba a leadási határidő napján és úgy küldték vissza.
A párt embere a konzultáció leadási határidejének napján, január 17-én adta fel a küldeményt Alsóörsön. Ezt követően az alábbiak szerint alakult a boríték útja:
Január 17-én még Alsóörsön „aludt” a levél.
Január 18-án délután a Magyar Posta budaörsi levélelosztó üzemében jelentkezett be. Egy hétig nem mozdult, de folyamatosan jelezte, hogy ott van.
Január 26-án reggel (amikor a konzultációt lezárták, az eredményeit már közzétették), a boríték még mindig ott, a postán volt.
Ugyanezen a napon mozgásba kezdett, először egy budaörsi McDonald’s étterem környékén jelentkezett be, majd továbbhaladt a Göncz Árpád városközpont felé.
Végül január 26-án reggel 8:30-ra ért el a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. Csata utcai telephelyére, ahol a kiértékelés zajlott. Vagy zajlik. Vagy kellett volna zajlania – írják.
Pedig a plakátokat is legyártották együtt a kérdőívekkel. Csak még nem volt időszerű kirakni.
(A nyomdából tudom, ahol készültek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!