Hogy tegyem túl magam azon, hogy gyűlölök mindenkit, akinek saját ingatlana van?
Ez ilyen kérdező, nem igazán tudsz ezzel mit tenni.
A legtöbb embernek van ilyen hajlama. Én például a nőknél sikeres ferfiakat és a nőket gyűlölöm. Mivel én teljesen sikertelen vagyok a nőknél és tenni sem igazán tudok ellene.
Te még tanulhatsz, fejlesztheted magad, összeszedheted magad annyira, hogy vegyél egy ingatlant, de én magasságommal és az arcommal nem tudok mit tenni.
Szerintem meg de, pont hogy tök beteg dolog.
Én is irigykedhetnék arra, aki milliárdos családba született, pl sosem kell dolgoznia, meg nyaralhat, vehet yachtot, apu megveszi a legújabb Mustangot.
Mondhatnám, hogy dögöljenek meg, én csak egy ingatlant kaptam.
Mindig mindenkitől van feljebb (meg lejjebb) is. Nincs ertelme gyűlölködni, kezeltesd magad ha ez beked ekkora problemát okoz.
Én meg kaptam egy ingatlant, szüleimnek 1-1 saját volt még házasság előtt, azok ki voltak adva, és közösben laktak, így örököltem még 2 lakást meg egy házat.
Gyűlölhetsz, de nem gondolod kicsit nonszensznek? Nem is ismersz, miért gyűlölsz engem? Gyűlölhetnéd a szüleidet is ezért, hogy nem adtak, vagy magadat, hogy nem jó helyre születtél, az ilyen ugyanilyen értelmetlen hülyeség lenne.
Én is szoktam irigy lenni. Hogyne már. De én tudom, hogy az van olyankor bennem, hogy "hoppá, én is ezt szeretném, erre vágyom". De ennek nincs köze a másik emberhez. Ezt nekem is meg kellett tanulni. A gyűlölettel sehová nem haladunk. Vagy neked jobb, hogy gyűlölködsz, kérdező?
Lett tőle változás?
És mi van akkor ha 2x is volt sajat hitelmentes ingatlanom, de eladtam es most alberletben vagyok külföldön?
Most már nem utálsz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!