Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy tegyem túl magam azon,...

Hogy tegyem túl magam azon, hogy gyűlölök mindenkit, akinek saját ingatlana van?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 10:34
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
19%

Ez ilyen kérdező, nem igazán tudsz ezzel mit tenni.

A legtöbb embernek van ilyen hajlama. Én például a nőknél sikeres ferfiakat és a nőket gyűlölöm. Mivel én teljesen sikertelen vagyok a nőknél és tenni sem igazán tudok ellene.

Te még tanulhatsz, fejlesztheted magad, összeszedheted magad annyira, hogy vegyél egy ingatlant, de én magasságommal és az arcommal nem tudok mit tenni.

2023. ápr. 1. 10:58
 12/57 anonim ***** válasza:
93%
Én kaptam lakást, elég félelmetes belegondolni, hogy emiatt képes bárki gyűlölni... szerintem te beteg vagy.
2023. ápr. 1. 11:02
 13/57 A kérdező kommentje:
Nem 13, én egy szent vagyok és meg se érint, hogy szétdolgozom a fejem egész életemben és mégse jutok szinte semmire, míg más alá rakják a készet, és még meg is sokszorosítjátok a pénzeteket az ingatlanjaitokban, úgy hogy semmit se tesztek érte. Lehet beteg dolog ezért gyűlölködni, de azért képmutató dolog ezen annyira meglepődni is.
2023. ápr. 1. 11:06
 14/57 anonim ***** válasza:
76%
Integrálatlan harag és gyűlölet van benned. Nem jó helyre csatornazod, amint már írtad. Nem az tehet róla, akinek van, hogy neked nincs. Tökmindegy hogy lett neki. Ez nem érv. Meg kellene tanulnod megfelelő helyre tenni a haragodat, megfelelő emberekre haragudni. Integrálni.
2023. ápr. 1. 11:09
 15/57 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem meg de, pont hogy tök beteg dolog.

Én is irigykedhetnék arra, aki milliárdos családba született, pl sosem kell dolgoznia, meg nyaralhat, vehet yachtot, apu megveszi a legújabb Mustangot.

Mondhatnám, hogy dögöljenek meg, én csak egy ingatlant kaptam.

Mindig mindenkitől van feljebb (meg lejjebb) is. Nincs ertelme gyűlölködni, kezeltesd magad ha ez beked ekkora problemát okoz.

2023. ápr. 1. 11:10
 16/57 anonim ***** válasza:
100%

Én meg kaptam egy ingatlant, szüleimnek 1-1 saját volt még házasság előtt, azok ki voltak adva, és közösben laktak, így örököltem még 2 lakást meg egy házat.

Gyűlölhetsz, de nem gondolod kicsit nonszensznek? Nem is ismersz, miért gyűlölsz engem? Gyűlölhetnéd a szüleidet is ezért, hogy nem adtak, vagy magadat, hogy nem jó helyre születtél, az ilyen ugyanilyen értelmetlen hülyeség lenne.

2023. ápr. 1. 11:13
 17/57 anonim ***** válasza:
47%

Én is szoktam irigy lenni. Hogyne már. De én tudom, hogy az van olyankor bennem, hogy "hoppá, én is ezt szeretném, erre vágyom". De ennek nincs köze a másik emberhez. Ezt nekem is meg kellett tanulni. A gyűlölettel sehová nem haladunk. Vagy neked jobb, hogy gyűlölködsz, kérdező?

Lett tőle változás?

2023. ápr. 1. 11:13
 18/57 A kérdező kommentje:
Akiket személyesen is ismerek, azok még játszák is az eszüket az ingatlanjaikra fel előttem, mert tudják, hogy nekem semmim sincs, és nekem ez fájó pont. Még szép, hogy utálom őket. Ismeretlen embereknél jogos, amit írsz, de ha ismernének, ők is ugyanígy viselkednének és jogosan utálnám őket, addig meg tényleg túlzás, de úgyse tudnak róla.
2023. ápr. 1. 11:15
 19/57 anonim ***** válasza:

És mi van akkor ha 2x is volt sajat hitelmentes ingatlanom, de eladtam es most alberletben vagyok külföldön?

Most már nem utálsz?

2023. ápr. 1. 11:15
 20/57 anonim ***** válasza:
100%
Irigynek lenni lehet, csak minek. Én is lehetnék irigy Paris Hiltonra, kicsit több pénze van mint nekem, az ingatlanommal együtt. Mindenkinek a saját életéből kéne kihozni a maximumot, megtalálni a boldogságot.
2023. ápr. 1. 11:17
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!