Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Honnan meríthetnék erőt ha...

Honnan meríthetnék erőt ha nincs otthonom?

Figyelt kérdés

5 vagy 6 éve már nincs igazi otthonom, honnan merítsek erőt, ha ahova hazamegyek ott nincs kényelem, és biztonság?

Tudom gondolnom kellene a jövőbelimre, a majd ha családom lesz, de kilátásban sincs. 25 vagyok, és most szedtem össze, még mindig szedem magam. Miből nyerhetnék erőt barátok/ család nélkül? Mi tudna nekem akkora erőt adni hogy végig csinálhassam?

ma 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:
41%
SEREG.
ma 17:18
 2/3 anonim ***** válasza:
89%

Pénzből.

En is laktam már ugy hogy egyik isminél hol másiknal illetve a barátommal meg munkahelyi szállásokon, albérletben ugy élve hogy bármikor kidobhatnak,ha pl 3 honapig munkanelkuli vagy, vagy beteg, nincs olyan hogy türelmi idő..

Valojában arra jottem rá ha nincs otthonod anyád apád senkid, valojában a pénz tud nyujtani biztonságérzést.

Ergo elso legyen hogy munka masodallas pénzhajhászás megtakaritások bevétel növelés, és nem a tiktok meg nők meg pasik meg fű.

Hanem mosd át az agyad es reggel este az legyen benne mikor ébredsz vagy elalszol hogy mibol csinálsz pénzt.

Tanulj penzkezelést stb egy rakat video van a neten hogy legyen penzed.

ma 17:29
 3/3 anonim ***** válasza:
86%
Munka/Ész
ma 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!