Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy tegyem túl magam azon,...

Hogy tegyem túl magam azon, hogy gyűlölök mindenkit, akinek saját ingatlana van?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 10:34
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
Én pl saját erőből vettem lakást Angliában, most akkor mi van?
2023. ápr. 1. 11:45
 32/57 anonim ***** válasza:
Ha te jól fizető munka mellett nem tudsz venni, az a saját bénaságod.
2023. ápr. 1. 11:46
 33/57 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, ilyet nem ír el senki, hogy férj/élettárs, pláne 2x.
2023. ápr. 1. 11:49
 34/57 A kérdező kommentje:

34

Mindenkinek férjet szoktam mondani hétköznapi helyzetben, mert semmi közük a tényleges családi viszonyainkhoz annyira, hogy ország világgal folyton közöljem, hogy "élettársam". Sok ilyet ismerek még, akik ezt csinálják, van aki kamu gyűrűt is hord.

33

Nekem is inkább ki kellett volna menni takarítani 18 évesen, ehelyett végeztem egy jó egyetemet, amivel ilyen ingatlanárak mellett nem megyek túl sokra, meg összejöttem ezzel a paraszttal, és nevelhetem a kölykeit, miközben ő magáért dolgozik, nekem meg lök néhány csontot. Pedig lehet már nekem is lehetne ingatlanom Angliában.

2023. ápr. 1. 11:54
 35/57 anonim ***** válasza:

Amikor megvettétek a lakást, a felét, vagy harmadát simán rád lehetett volna íratni.

Amit pedig élettársi viszony alatt vesztek, az közös. Együtt éltetek már, mielőtt a lakást vette? Mert abból ugyan ő nem gazdagodott meg, hogy adtál néha neki ebédet. Úgy nem jogos a kérésed.

2023. ápr. 1. 11:56
 36/57 A kérdező kommentje:

36

Én ezt már kiszámoltam, a 20%-a illetne meg. Azzal még mindig nem lenne egy saját lakásom, de lehet emiatt vagyok ennyire gyűlölködő. Mert akivel együtt élsz, annak támogatnia kellene és nem meglopnia.

2023. ápr. 1. 12:10
 37/57 anonim ***** válasza:
100%

#8 Ez nem ellentmondás?

ha jól fizető munkád volna, akkor tudnál magadnak házat venni.

2023. ápr. 1. 13:06
 38/57 anonim ***** válasza:
100%
Uramisten, a saját pasidat is gyűlölöd? Hat tényleg egy elbszott élet ez...
2023. ápr. 1. 13:10
 39/57 anonim ***** válasza:
100%

Én 30 évet güriztem azért a panel lakásért, amiben most lakunk, még mindig van rajta hitel. Egy szükséglakással kezdtem a pályafutásom.

Engem is gyűlölsz?

2023. ápr. 1. 13:14
 40/57 A kérdező kommentje:
Igen. Nekem annyim sincs, hogy beugorhassak valamibe, hogy aztán gürizhessek érte.
2023. ápr. 1. 13:15
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!