Hogy tegyem túl magam azon, hogy gyűlölök mindenkit, akinek saját ingatlana van?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 10:34
1/57 anonim válasza:
Vegyél egy ingatlant te is. Akkor el fog múlni a dolog valószínűleg.
2/57 anonim válasza:
Pszichológus segíthet, ha nem realizálod, hogy nem az fáj hogy másnak mi van, hanem hogy neked mi nincs. Könnyebb kivetíteni a problémákat és másokat okolni, mert a te életed szar.
3/57 anonim válasza:
Vegyél egy saját ingatlant Te is.
4/57 anonim válasza:
2-es válaszát kövesd. Nem azokat gyűlölöd, akiknek van. Hanem magadat, mert neked nincs.
5/57 A kérdező kommentje:
Nekem nincs pénzem rá. Körülöttem mindenkinek, akinek van, úgy van, hogy egy része vagy az örökség vagy szülőktől kapott pénz.
2023. ápr. 1. 10:39
6/57 anonim válasza:
Akkor kezdj el pénzt keresni. Jobban fizető munka, tanulás, külföld.
7/57 anonim válasza:
Én azokat utálom, akiknek van munkája, főleg, ha jó is a munka és a fizu is, mert engem nem vesznek fel sehova és nagyon belefáradtam.
8/57 A kérdező kommentje:
6
Nagyon vicces vagy. Keresett egyetemi végzettségem van és jól fizető munkám.
2023. ápr. 1. 10:44
9/57 anonim válasza:
8
Akkor szerezz egy párt magadnak, vegyetek fel hitelt és vegyetek egy felújítandó lakást, vagy házat, akár agglomerációban. Szívesen.
10/57 anonim válasza:
9
Ne gyűllködj, hanem örülj annak, amit te magad eltudtál érni.
Mi 8 évig kinn húztuk az igát külföldön férjemmel és csak MOST tudtunk venni egy felújítandó igatlant, még csak nem is megyeszékhelyen, hanem agglomerációban. De ennek is örülünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!