Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy tegyem túl magam azon,...

Hogy tegyem túl magam azon, hogy gyűlölök mindenkit, akinek saját ingatlana van?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 10:34
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
31%

https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__ingatlan-vasarlas-ela..

Ezt is te írtad ki, fogadjunk :D Szánalmas vagy, de legalább szenvedsz, ami tök jó, mert pontosan ezt érdemled.

2023. ápr. 1. 16:56
 52/57 A kérdező kommentje:
Nem én írtam ki. Annyira meglepő, hogy manapság több embert érint hasonló szituáció? Az, hogy szánalmas vagyok, nem érdekel. Az a szánalmas, hogy ebben az országban normális munkával és képzettséggel se lehet jutni semmire.
2023. ápr. 1. 17:01
 53/57 anonim ***** válasza:
85%
Mi a végzettséged, normális munkád amiből egy albérletet sem lehet kifizetni, hanem pénzért kell gyűlölt pasikkal d.gni meg együtt lakni?
2023. ápr. 1. 17:34
 54/57 A kérdező kommentje:
Sehol nem írtam, hogy nem tudnék egy albérletet sem kifizetni! Ha már nem tudsz olvasni sem, akkor menjél máshova játszani.
2023. ápr. 1. 17:38
 55/57 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ki tudnád fizetni, csak a kényelem miatt k.rváskodsz? :D szerintem ez rosszabb.
2023. ápr. 1. 17:46
 56/57 anonim ***** válasza:
76%

"Sajnos nem, akkor nekem is részem lenne az ingatlanában. Élettársak vagyunk. Nem volt hajlandó házasodni, mert mindent magának akar."

Ezt jól tette.Hála az égnek,egyre több férfinak nyílik fel a szeme ilyen tekintetben.Köszönd az ügyeskedő,férfiakat kisemmiző nőtársaidnak.

Ha tudsz fizetni albérletet,és nem a tieid a gyerekek,akkor megteheted,hogy elköltözz.

2023. ápr. 9. 09:28
 57/57 anonim ***** válasza:

"Körülöttem mindenkinek, akinek van, úgy van, hogy egy része vagy az örökség vagy szülőktől kapott pénz."

A matematika mindenkinek hasonlóan működik.

A szüleidet gyűlöld, hogy a semmire megcsináltak téged, vagy volt, csak eltékozolták, vagy több testvér között fog szétoszlani az a kevés vagyon.

Ahogy írod is, családi háttérrel előnnyel indulsz.

Gondolom nem azokat irigyled a legjobban, aki ténylegesen saját erőből, ösztöndíjas szintig tanulva épített karriert szintén saját erőből, kapcsolati háló nélkül, hogy jól keressen valami speciális tudással és abból teremtette magának elő.

Hanem azt, akinek a segge alá tolták. Vagy akinek több is hullott az ölébe, ahogy hullottak a nagyszülők és mivel egyke volt, minden rá szállt és még a rezsit is apuci fizeti, mert nehogymár a prüntyőkéje szaros gyártósori fizetés mellé (mert többre nem vitte, mert bulikázni akart, tanulni azt nem, pedig még a jogosítványtól kedve mindent alá toltak) ne a Wolt-ról rendelkessen magának kaját, hanem megtanuljon egyszerű kajákat elkészíteni.

Erre csak azt tudom mondani, hasonló cipőben járunk és számomra még az sem segít, hogy "majd az élet megbünteti ezeket, a karma visszaüt", mert én nem ezt látom. Hanem azt, hogy ritka kivételektől eltekintve akkorát zuhanni magasról nem tud, mert pl. eltékozol egy ingatlant, örököl egy másikat. Vagy elszórja mindenét, összejön neki egy csaj, aki hülye és kettőjük nevére írja azt, amit abból a pénzből vesz, amit a sajátja eladásából kapott. Aztán szakít vele x év múlva, de mivel tehetős a családja úgy vannak vele, legyen szép és békés a válás és meghagyják neki azt a kőbányai garzont, a csajnak meg vesznek egy újépítésűt valamelyik lakóparkba, viszont a gyerekeit csak 2 hetente láthatja (azt hiszik kicsesztek vele, közben meg újabb terhet vettek le a válláról).

Szóval bosszantó, hogy ilyen emberek vannak és nem ezeket vetik meg meg nézik le a társadalomban, hanem azokat, akik spórolnak és sajnálják a pénzt bármilyen szociális életre, mert inkább azt is félreteszik, hogy 40 vagy 50 évesen lehessen saját.

aug. 15. 12:45
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!