Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek az baj, ha nem...

Szerintetek az baj, ha nem tartjuk a kapcsolatot a volt osztálytársakkal?

Figyelt kérdés
Akár saját példát is mondhattok, de erről is írhattok véleményt, leírom az én példámat. Nos, nem különösebben érdekeljük egymást. Nincs harag vagy utálat, nem is lenne miért, egyszerűen csak közömbösek vagyunk egymás számára. Ez azt jelenti, hogy nem hívnám meg őket társas összejövetelre, viszont bármelyikükkel találkozunk és megismerjük egymást, váltunk pár szót, aztán megyünk utunkra. Nem nosztalgiázunk, mert közös élmények nincsenek. Akkoriban egymás életének részei voltunk, ma pedig nem.
tegnap 17:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Abszolút nem baj, azzal tartsd a kapcsolatot, akivel szeretnéd. Teljesen normális, ha ezek a felszínesebb ismerettségek kikopnak.
tegnap 17:41
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom.. Eleinte jó ötletnek tűnt, bevillantak jó emlékek adott személlyel kapcsolatban az osztályból. De valószínű ez csak egyoldalú.. Szerintem ő már nem is emlékszik rám, akkor meg kár erőltetni. Osztály nagy részével amúgy sem voltam jóban. Nem jó a múltban élni, és valószínű ő is rég továbblépett már.
tegnap 17:51
 3/12 anonim válasza:
Szerintem sem probléma. Aki fontos az életedben, azzal úgyis megmarad a kapcsolat, a többiek pedig elkopnak mellőled, mindenki megy a maga útján, ez természetes, semmi gond nincs ezzel.
tegnap 17:51
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Nem baj. Én már meg se ismerném az iskolai osztálytársakat, a neveikre se emlékszem.
tegnap 17:54
 5/12 anonim ***** válasza:
2# Meg hát, mindenkinek meglett azóta a saját problémája, saját élete, amivel a másik nem tud mi kezdeni...
tegnap 17:55
 6/12 anonim ***** válasza:
2# Pedig ha olvasná, leírnám neki, hogy köszi tes' az élményeket, nevetéseket.. 🙂🙂 De nem hiszem, hogy olvassa ezt. Kaka minden... 🤷‍♂️🤷‍♂️
tegnap 18:00
 7/12 anonim ***** válasza:
72%
Egy osztálytársammal sem tartom a kapcsolatot. Gimi után is csak eggyel beszélgettem pár évig.
tegnap 18:13
 8/12 anonim ***** válasza:

Engem nem szívesen hívnak meg mert (hozzáteszem jó is ez így) én voltam akit mindig lenèztek meg hülyènek nèztek mert rosszul meg nehezen tanultam és én vittem a legtöbbre én építettem fel a legjobban az èletemet.

Lenèztek a ruházatom miatt is meg azért is mert nagyon elmaradottan voltunk nevelve se egy számítógép (90-es évek) se egy McDonald's se egy külföldi utazás se egy mozi meg semmiből semmi extra(köszönhetem édesapámnak aki jó sok pènzt elkocsmàzott)és ezek által semmihez se tudtam hozzászólni (legyen az film, számítógép bármi).

Hàl Istennek felnőttem igy is szakmát tanultam és 24 évesen kijöttem Svájcba és azóta is kinn vagyok.

Én voltam a semmire se viszem az èletben gyerek a tanárok meg a diákok szemében.

tegnap 18:25
 9/12 anonim ***** válasza:

8as vagyok újra,nem a szegénységgel volt a bajom hanem az,hogy ennyire semmit se kaptunk és túlságosan kilógtunk a sorból.

Annak örülök,hogy a gyerekemnek èn mindent megtudok adni ami èrtelmes meg hasznos meg szükséges

tegnap 18:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Nálunk mindenki lexarta egymást, úgy hogy azóta se talizott senki senkivel és így a jó.
tegnap 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!