Mennyire tartjátok a kapcsolatot nyáron az osztálytársakkal?
Sok helyről hallom látom hogy az osztálytársak nyáron is tartják a kapcsolatot egymással és együtt mennek ide oda stb.
Hát az én osztálytársaim legalábbis velem nem tartják a kapcsolatot. Vége a tanévnek, és szept-ig nem is látok senkit.
Se facebook se semmi. A lehetőség adott lenne, de a kutya se él vele úgy tűnik, kutyát se érdeklek.
Más is van így?
Ne aggódj mi sem kerestük egymást.
12 évig iskolarendszerben tanultam(osztálytársaim környékbeliek voltak)
De egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor találkoztam az osztálytársaimmal nyáron.
Maximum az általános iskolai haverokkal találkoztam nyár folyamán(de velük is csak gimis korszakban)
Ne aggódj. Akik iskoklában barátok, azok nem biztos, hogy a való életben is azok lesznek. Én elballagtam, leérettségiztem és már egy évnél is több idő eltelt azóta.(Ezidő alatt kb 5 osztálytársammal találkoztam, beszélltem is. De velük jóban voltam. De van olyan akivel mennyei nagy barátság volt, és sehol semmi :)
De ez az élet rendje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!