Ballagás után kell még találkozni az osztálytársakkal kötelezően?
Érettségin tudom, hogy igen, de szoktak lenni bulik, vagy egyéb valamik előtte?
Sajnos én előre látom, hogy sikertelen lesz a vizsgám, ám megpróbálom, viszont az osztály fogyatékosaként nem igen szeretnék találkozni az osztálytársaimmal, nem szeretem hallgatni, hogy mennyire vagyok retardált, elég volt 4 évig.
Ha kötelező elmegyek, mert legalább a tanár lássa, hogy megtisztelem Őt.
Szóbeli után tudom, hogy van ilyen közös bizonyítvány osztás, de az kétséges, hogy eljutok-e odáig hisz 14%-ot el kell érni írásbelin.
A "mit kezdesz magaddal érettségi nélkül" válaszadóknak jelentem: külföldre megyek robotolni, már ki van járva a hely már csak a nyarat várom.
Köszönöm a válaszokat és a kedves szavakat is. :)
Leginkább a magyartól tartok, vagyis csak azt nem tudnám kettesre, soha nem értettem "mit fogalmaz meg a költő" hiába tudom az akkori viszonyokat könyvből, az kevés, elemzéseknél is csak keveset tudok írni, szövegértés meg számomra érthetetlen, szerződéseket is órákig olvasok, hogy megértsem, mielőtt aláírom. 'hát még ha nem érdekel a szöveg. Na , de akkor csak egy összejövetel lesz, majd kitalálok valami programot , hogy ne kelljen résztvenni.
Köszönöm.
Nehogy már egy tantárgy miatt bukd el az érettségidet!
Tessék szépen gyakorolni az előző évi érettségiken! Tényleg van rá 1,5 hónapod, ennyi idő alatt biztosan összehozod, csak foglalkozz vele egy kicsit, és lehetőleg tanulj meg a semmiről oldalakon át rizsázni.
Lehet, hogy azért a későbbiekben jól jön majd az, hogy legalább egy érettségi van a kezedben. Gondolom azért a munkahelyeden nem szeretnél majd életed végéig ugyanabban a legalacsonyabb pozícióban dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!