Ballagás után kell még találkozni az osztálytársakkal kötelezően?
Érettségin tudom, hogy igen, de szoktak lenni bulik, vagy egyéb valamik előtte?
Sajnos én előre látom, hogy sikertelen lesz a vizsgám, ám megpróbálom, viszont az osztály fogyatékosaként nem igen szeretnék találkozni az osztálytársaimmal, nem szeretem hallgatni, hogy mennyire vagyok retardált, elég volt 4 évig.
Ha kötelező elmegyek, mert legalább a tanár lássa, hogy megtisztelem Őt.
Szóbeli után tudom, hogy van ilyen közös bizonyítvány osztás, de az kétséges, hogy eljutok-e odáig hisz 14%-ot el kell érni írásbelin.
A "mit kezdesz magaddal érettségi nélkül" válaszadóknak jelentem: külföldre megyek robotolni, már ki van járva a hely már csak a nyarat várom.
Szomorú, hogy ennyire lebecsülöd magad.
Remélem, azért idővel találsz majd valakit, aki meggyőz arról, hogy attól még, hogy nem vagy egy matekzseni, és nem is te leszel a második Petőfi, még te is értékes vagy. Abban meg biztos vagyok, hogy te is értesz valamihez a mosogatáson kívül is, de annyira alacsonyan van az önbecsülésed, hogy észre sem veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!