Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mikor és miért szoktál le a...

Mikor és miért szoktál le a tévézésről?

Figyelt kérdés
2022. okt. 29. 17:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
13%
Szóval az értelmiségi, kultúrált réteg nem néz tévét, az agymosásra hajlamos prolik nézik csak. Ezek szerint mégis menő bizonyos körökben.
2022. okt. 30. 11:30
 22/31 anonim ***** válasza:
84%
Nem azért, mert menő, 21-es, hanem mert egymástól és bármilyen ráhatástól függetlenül a saját tapasztalataink alapján így döntöttünk. És ha egyedül lennénk vele, akkor se néznénk. Nem gyűjtök információkat arról, hogy az ismerőseink néznek-e, én összesen két családról tudok, egy igen és egy nem.
2022. okt. 30. 11:35
 23/31 anonim ***** válasza:
90%
utolsó én nem tartom magam értelmiséginek, lévén gyárban vagyok betanított munkás, ennek ellenére tévén csak streaminget nézek, nem érdekelnek a reklámok meg az idióta showműsorok
2022. okt. 30. 11:36
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Gimi eleje körül, szóval úgy 7 éve.

A színvonallal sem voltam kibékülve, ahogy azzal sem, hogy egyre több kezdett lenni a reklám. Gépen egyszerűbb, azt nézek, és akkor, amikor csak szeretném, közben nincs reklám (előtte néha, de még így is kevesebb, mint TV-ben).

Múltkor mégis belenéztem, amikor a szüleim nézték, és örömmel láttam, hogy nem vesztettem semmit.

2022. okt. 30. 14:32
 25/31 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem lassan egyre kevesebben fognak kábel tv-t nézni. A mai fiatalok már abban nőnek fel hogy nincs is igazából szükség rá mert elég bekapcsolni a Youtubot az okos tvn vagy elofizetni a Netflixre stb. Teljesen felesleges még erre pluszban kábel elofizetest kötni.

A mai 40+ évesek mint én úgy nőttünk fel hogy se okos tv se internet nem volt mikor tinik voltunk, vagy fiatal felnőttek. A 80 - as években még még eleve csak pár csatorna volt elérhető. 90 - és években jött be egyáltalán a színes tv amit mi meg se tudtunk fizetni.

Belénkrogzült valamennyire ez a szokás hogy pl vasárnap Disney, Ausztrál expressz, kacsamesék vagy gumimacik 🙂. Máskor egyszerűen nem volt. Közben eltelt az idő de már vannak egyéb lehetőségek is. A műsorok meg tényleg egyre rosszabbak lettek, egyre hosszabb reklámokkal de sokan leragadtak szerintem a múltban.

2022. okt. 30. 14:55
 26/31 anonim ***** válasza:
72%

Nálam megy állandóan, amikor otthon vagyok, de nem nézem.

Ha bevettem volna azt a sok baromságot, amit folyamatában öntöznek az emberekre, már rég megvesztem volna!

Non-stop reklám, szemét, tartalmatlan "vetélkedők", "kékfény", - ami a "híradó" mai megfelelője, mert csak borzalmakról, erőszakról szól, - igénytelen, tartalmatlan rongyrázás.

A kedvencem a vacsoraidőben bejelentkező körömgomba és "havi lavina szivacs" volt... Le tudtam volna telibe hányni azt a barmot,...

Gyerekkel, nővel, lényegében a leghígabb, szélhámos fost is el lehet adni - a reklámszagemberek szerint, - de ezzel csak annyit értek el, hogy már csak azért sem veszek semmilyen hányást, amit a tévéből próbálnak meg rám tukmálni! -Bármi mást, de AZT már csak azért sem! Ha nekik jó így, akkor nekem is! -Rohadjon rájuk a sok sz@r! A legfrissebb "kedvencem" ez a sikoltozó, zöld ondótartály... :D

A leggyakrabban használt gombok a távkapcsolómon a némító és a csatornaváltó gomb! -Talán nem véletlenül!

Ölemben a laptoppal elbohóckodom...

2022. okt. 31. 10:16
 27/31 anonim ***** válasza:
33%
Otthon sosem nézem, csak a melóhelyen.
2022. nov. 2. 18:23
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Mikor horror film lett az esti híradóból. Illetve mikor elkezdték egyre abnormálisabb reklámokkal lenyomni a menstruációt a torkán az embernek. Nincs egy normális film, sorozat, színvonaltalan az egész kínálat.
2022. nov. 2. 21:06
 29/31 anonim ***** válasza:
37%
Nem szoktam le, nekem csak a háttérbe megy a tv hogy halljak emberi beszédet
2022. nov. 3. 10:18
 30/31 anonim ***** válasza:
67%

14 éve laktam utoljara olyan lakásban, ahol még volt tv. Azon is csak egy sorozatot néztem. Azóta nincs készülékem se. Időm se lenne rá meg nem is érdekel. Eszembe se jut. A neten se nézek sorozatokat. A hírekben szoktam látni hogy kik az aktuális tv sztárok, de nem ismerném meg őket.

Csak a nyűg lenne még tvt is beszereltetni. Van elég máa dolgom.

2022. nov. 3. 13:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!