Mikor és miért szoktál le a tévézésről?
Gimi eleje körül, szóval úgy 7 éve.
A színvonallal sem voltam kibékülve, ahogy azzal sem, hogy egyre több kezdett lenni a reklám. Gépen egyszerűbb, azt nézek, és akkor, amikor csak szeretném, közben nincs reklám (előtte néha, de még így is kevesebb, mint TV-ben).
Múltkor mégis belenéztem, amikor a szüleim nézték, és örömmel láttam, hogy nem vesztettem semmit.
Szerintem lassan egyre kevesebben fognak kábel tv-t nézni. A mai fiatalok már abban nőnek fel hogy nincs is igazából szükség rá mert elég bekapcsolni a Youtubot az okos tvn vagy elofizetni a Netflixre stb. Teljesen felesleges még erre pluszban kábel elofizetest kötni.
A mai 40+ évesek mint én úgy nőttünk fel hogy se okos tv se internet nem volt mikor tinik voltunk, vagy fiatal felnőttek. A 80 - as években még még eleve csak pár csatorna volt elérhető. 90 - és években jött be egyáltalán a színes tv amit mi meg se tudtunk fizetni.
Belénkrogzült valamennyire ez a szokás hogy pl vasárnap Disney, Ausztrál expressz, kacsamesék vagy gumimacik 🙂. Máskor egyszerűen nem volt. Közben eltelt az idő de már vannak egyéb lehetőségek is. A műsorok meg tényleg egyre rosszabbak lettek, egyre hosszabb reklámokkal de sokan leragadtak szerintem a múltban.
Nálam megy állandóan, amikor otthon vagyok, de nem nézem.
Ha bevettem volna azt a sok baromságot, amit folyamatában öntöznek az emberekre, már rég megvesztem volna!
Non-stop reklám, szemét, tartalmatlan "vetélkedők", "kékfény", - ami a "híradó" mai megfelelője, mert csak borzalmakról, erőszakról szól, - igénytelen, tartalmatlan rongyrázás.
A kedvencem a vacsoraidőben bejelentkező körömgomba és "havi lavina szivacs" volt... Le tudtam volna telibe hányni azt a barmot,...
Gyerekkel, nővel, lényegében a leghígabb, szélhámos fost is el lehet adni - a reklámszagemberek szerint, - de ezzel csak annyit értek el, hogy már csak azért sem veszek semmilyen hányást, amit a tévéből próbálnak meg rám tukmálni! -Bármi mást, de AZT már csak azért sem! Ha nekik jó így, akkor nekem is! -Rohadjon rájuk a sok sz@r! A legfrissebb "kedvencem" ez a sikoltozó, zöld ondótartály... :D
A leggyakrabban használt gombok a távkapcsolómon a némító és a csatornaváltó gomb! -Talán nem véletlenül!
Ölemben a laptoppal elbohóckodom...
14 éve laktam utoljara olyan lakásban, ahol még volt tv. Azon is csak egy sorozatot néztem. Azóta nincs készülékem se. Időm se lenne rá meg nem is érdekel. Eszembe se jut. A neten se nézek sorozatokat. A hírekben szoktam látni hogy kik az aktuális tv sztárok, de nem ismerném meg őket.
Csak a nyűg lenne még tvt is beszereltetni. Van elég máa dolgom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!