Mikor és miért szoktál le a tévézésről?
Kb. 15 éve.
Először időm nem volt tévézni. Utána meg bosszantott, hogy egy 1,5 órás film több, mint 2 óra a tévében a reklámok miatt.
Azóta online nézek filmet/sorozatot.
10 éve kb. Mert mindenre várni kellett és mert nem akartam reklámot nézni.
Most akkor kezdődik egy film amikor én akarom, annyiszor nézem újra és akkor amikor csak akarom.
8 éve kezdödött nálam. Bár még akkor volt kábel tv bevezetve, de ritkán néztem. Kb altatónak használtam. Aztán elköltöztem másik városba ott már nem volt kábel tv bevezetve.
Nem hiányzik/zott. Ocsmánynál ocsmányabb tvműsor van. Egyre lejebb sülyed a színvonal A sok értemetlen reklámról nem is beszélve. Ha pedig van ami mégis érdekel online megnézem. (De az egyre kevesebb)
17 éve mikor elköltöztem otthonról és nem volt kábel az új házban és még nem volt elterjedve az internet sem. Vettünk egy Tv-t de csak DVD-t tudtunk nézni rajta lejátszóval. A maradék időben olvastam és beszélgettünk. Rájöttem hogy nem is hiányzik maga a műsor. Semennyire. Ma már van kábel TV és internet is de csak a számítógépen filmezünk vagy néha rákötöm a tv keszülékre és úgy filmezünk mert nagyobb a képernyő. Férjem néz egy műsort ami nem elérhető a neten ezért megtartjuk magát a kábel előfizetést, ha rajtam múlna lemondanám.
Mikor meglatogatom a szüleimet akiknel mindig megy a tv csak csodálkozok hogy hogy tudtam régen ezeket a szemét műsorokat nézni a reklámokkal. Nem értem hogy tudtam percekig a reklámokra meredni mint egy zombi. Most is nézek sok képernyőt de legalább azt amit szeretek.
Nem mondanám, hogy leszoktam, simán csak nincs már vagy 15 éve.
Ha vidékre hazamegyek, akkor ott elvagyok előtte, de megőrülök attól, hogy több a reklám mint a néznivaló maga. Régen is voltak reklámok de azért messze nem ennyi. Amikor egy Family Guyt nem lehet végig nézni egyben ami 20 perc, azért az elég gáz.
Amúgy koliban nem volt így nem hiányzott, később albérletben sem volt, be sem volt vezetve, most meg szintén nincsen előfizetve és TV-m sincsen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!