Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mikor és miért szoktál le a...

Mikor és miért szoktál le a tévézésről?

Figyelt kérdés
2022. okt. 29. 17:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy régen nem volt ennyi reklám, valahogy tűrhetőbb volt. Utólag belegondolva, még jól is jött, hogy egy film alatt van 1-2 reklám hosszabb-rövidebb mindig akkor mentem ki a konyhába vagy WC-re. 2 film között meg megvolt egy zuhany :D
2022. okt. 29. 19:38
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Talán 2012-től: nem tartom tartalmasnak a műsorokat, és ha van is valami érdemi műsor, azt a neten is megtalálom.
2022. okt. 29. 19:41
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Ja igen műsorok.

Sosem értetten nagymamámat, aki mindig arról panaszkodott, hogy már az ezerszer látott műsorok, sorozatok mennek.

Aztán most bekapcsolom a TV-t még mindig X-faktor megy mint 10+ éve, csak szarabb kiadásban. Az ismeretterjesztő műsorok helyett átmentek raktárvadászos hülyeségbe, vagy annyira gyerekesen egyszerű az egész, hogy inkább utána olvasok.

Legutóbb bekapcsoltam a TV-t Comedy Central és hasonlókon folyamatosan Jóbarátok, Két pasi meg Family Guy és South Park mentek. Nem az új részek, hanem bakker, azok amiket 10+ éve is néztem.

2022. okt. 29. 19:45
 14/31 Metionin ***** válasza:
82%
Kb. felsős koromban, amikor már nem érdekeltek többé a hétvégi rajzfilmek. A szüleim mindig számomra érdektelen dolgokat néztek csak, így velük sosem néztem, viszont rengeteg szar műsort hallgattam végig, mert mind egy szobában voltunk. Ha néha volt egy-egy értelmesebb sorozat vagy film, az mindig olyan későn volt, hogy nem nézhettem meg, mert reggel nem bírtam volna felkelni. Amúgy sosem hiányzott, mindig inkább olvasós voltam mint tévézős.
2022. okt. 29. 20:12
 15/31 anonim ***** válasza:
13%

Tisztázzuk, mit értünk ezalatt? A televíziós műsorszolgáltatást, tv csatornákat? Vagy magát a készülék nézését? Mert utóbbit mai napig napi több órát is nézem. Imádom a filmeket és a sorozatokat. Érdekes YouTube csatornákat. És játszani is azon játszom. Mai tévéknek kiváló a képminősége. Hatalmas élmény minőségi tartalmat fogyasztani rajtuk.

Előbbit viszont, több mint 10 éve nem nézek. A lineáris tévézés idejétmúlt koncepció. A reklámok pedig félelmetesen túl vannak tolva.

2022. okt. 30. 03:00
 16/31 anonim ***** válasza:
82%
Egyértelmű hogy a csatornánkra gondolt a kérdező. Maga a készülék csak egy tárgy mint a számítógép monitorja. Abból is vehetsz nagyot, mint egy kisebb tv-t. Mindegy melyiken filmezel. Nem értek nagyon hozzá de a tv-nek gondolom jobb a kép minősége ezért akinek van extra hely még pénz az azon nézi.
2022. okt. 30. 10:00
 17/31 anonim ***** válasza:
0%
Hú de menő manapság ha valaki nem néz tv-t, de a legmenőbb, ha nincs is neki. Vajon csak dísznek veszik a műszaki boltban a 4k-s tv-ket? Meg miből élnek meg a kereskedelmi tv-k?
2022. okt. 30. 11:08
 18/31 anonim ***** válasza:
86%

17-es

Ha nem tűnt volna fel ez nem egy országos reprezentatív felmérés.

A kérdés az: "Mikor és miért szoktál le a tévézésről?"

Erre nem fogja 2000 ember ideírni, hogy ők minden nap néznek tévét.

2022. okt. 30. 11:12
 19/31 Metionin ***** válasza:
91%
17. Abszolút nem menő, ha lenne műsoron bármi ami érdekel, nézném és tartanék készüléket. De ezzel a műsorszolgáltatással, ami van, egyszerűen nem éri meg, max annak, aki alapzajként bekapcsolja. Sokan magát a készüléket is az okos funkciója miatt veszik meg, netflixet vagy letöltött cuccokat néznek rajta.
2022. okt. 30. 11:19
 20/31 anonim ***** válasza:
89%

nem menő, de én is leszoktam róla. nem mert menő. hanem mert 10 percenként van 10 perc reklám és az összes csatorna ugyanazt a 15-20 sorozatot, filmet ismétli körbe körbe.

az egyetlen amit a tévében megnézek ha a Dunán vagy M5-ön fut valami jó, főleg európai film, sorozat

2022. okt. 30. 11:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!