Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kiszaladt véletlen egy hangos...

Kiszaladt véletlen egy hangos és szagos puki társaságban. Jogosan rágtam be?

Figyelt kérdés
Kint voltunk a Margitszigeten két fiúval és három lány barátnőmmel, kiültünk beszélgetni. Körben ültünk. Éreztem hogy nagyon kell pukiznom, gondoltam halkan észrevétlenül kiengedem de sajnos hangos lett és büdi. Kinevetett mindenki és piszkáltak ezzel a dologgal (fiúk azzal hogy a jó csajok nem finganak stb., rám érteték). Rosszul esett és hazajöttem, megsértődtem rájuk. Írtak messengeren de nem válaszoltam nekik. Holnap gimiben újra találkozunk, mit mondjak nekik hogy ne ezen lovagoljanak?

2022. ápr. 6. 19:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkivel előfordul. Ne aggódj emiatt, gyorsan elfelejtik. Ez egy természetes dolog.
2022. ápr. 15. 21:23
 12/12 Hanna S ***** válasza:
100%

Igazad van. Velem is történt már hasonló és következő nap már senki nem emlékezett semmire.

2022. ápr. 18. 16:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!