Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiatalok benne lennétek egy...

Fiatalok benne lennétek egy ilyen kisbuszos nyaralásba?

Figyelt kérdés
Van haveromnak egy kisbusza 9 személyes azzal szoktunk járni nyaralni és abba szoktunk aludni. Este nyomjuk közbe. a klimat, harman megyunk mindenkinek van egy sora ahol alszik. Aztan napkozbe ugyis strandolunk, kajalunk, este meg iszunk bulizunk, masnaposan meg mar oly mindegy hol alszunk. Ti benne lennetek vagy csak mi vagyunk ilyenek? Tavaly is bejartuk igy Olaszorszag,Horvatorszag,Bulgariat.

jan. 9. 16:33
A kérdező szavazást indított:
Benne lennék
Biztos hogy nem
11 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Fogalmam sincs, hogy ki a fene vagy, ismeretlen emberrel meg nem megyek sehova. Boccs.
jan. 9. 16:35
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Izgalmas lehet, de azért nekem hiányozna a szállás kényelme, zuhanyzás, ágyban alvás. Több napot azért elég kényelmetlen így
jan. 9. 17:56
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Én benne lennék, de csak akkor ha mind nők vagytok, mert vadidegen pasikkal nem mennék sehová.

N

jan. 9. 18:02
 4/11 anonim válasza:
28%

és mtf-el mennél? (male to female)

jan. 9. 18:47
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem a kérdést?ki ne lenne benne, hogy kalandosan töltse a nyarat a barátaival?

Bár én szeretek kényelmesen kakilni, így az ilyen autókázás nem jó nekem. Minden mást megoldok, de hogy ne legyen egy biztos tiszta wc-m, az nem.

jan. 9. 22:20
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
Fiatalon szerintem ez rendben van. Kaland :)
jan. 10. 07:42
 7/11 anonim ***** válasza:
69%
Amennyiben a wc-zés normálisan megoldható (tehát vagy normális wc-n, vagy a susnyásban elvonulva el lehet intézni a dolgot úgy, hogy nem kell vadidegen Marinénihez bekéredzkedni vagy az utcán elvégezni), én benne lennék ilyesmiben.
jan. 10. 16:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem, nekem normális szállás kell. De ha megvan a kis körötök és nektek ez így jó, akkor idegenek véleménye miért számít?
jan. 10. 21:59
 9/11 anonim ***** válasza:
68%
8: ez kemény, hogy szerinted az nem érdemes az utazásra, aki nem akar az utcán, mindenki szeme láttára hugyozni meg nem akar bevonulni 8admagával egy vadidegen ember lakásába pisilni... érdekes módon elég sokszor voltam utazni, és mindeddig meg lehetett oldani ordenáréskodás meg máshoz becsörtetés nélkül a wc-zést.
jan. 12. 09:04
 10/11 anonim ***** válasza:
68%
Ha jó haverok/barátok az emberek, vagy a párommal kéne menni, akkor simán. Évekig voltam autós őr, volt hogy napokat nyomtam le egyben 24 autóban, úgyhogy nem tudsz zavarba hozni egy kis autóban alvással.
jan. 12. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!