Kiszaladt véletlen egy hangos és szagos puki társaságban. Jogosan rágtam be?
Figyelt kérdés
Kint voltunk a Margitszigeten két fiúval és három lány barátnőmmel, kiültünk beszélgetni. Körben ültünk. Éreztem hogy nagyon kell pukiznom, gondoltam halkan észrevétlenül kiengedem de sajnos hangos lett és büdi. Kinevetett mindenki és piszkáltak ezzel a dologgal (fiúk azzal hogy a jó csajok nem finganak stb., rám érteték). Rosszul esett és hazajöttem, megsértődtem rájuk. Írtak messengeren de nem válaszoltam nekik. Holnap gimiben újra találkozunk, mit mondjak nekik hogy ne ezen lovagoljanak?2022. ápr. 6. 19:46
1/12 anonim válasza:
Ha velük együtt nevettél volna, már rég elfelejtették volna.
2/12 anonim válasza:
Ha bunkók lesznek, eressz oda mégegyet, és integess nekik miközben repülnek szétfelé.
3/12 anonim válasza:
2. 🤣🤣🤣🤣🤣
Kérdező, velem is gimiben volt ilyen. Az enyém sunyilapos volt. Sajnos épp felállított a tanár és egyszerűen nem tudtam visszatartani. Szar érzés, de hamar elfelejtették ;)
4/12 anonim válasza:
Fingjál holnap is egyet, akkor nem a main fognak röhögni.
5/12 anonim válasza:
"Bocsi! -Pedig elvettem tőle a liftkulcsot!"
6/12 anonim válasza:
Elottem van a Margitsziget, ennyi ember. Szabad levegon, nem BKV-n osszepreselve. Ez aranyom, kamu.
7/12 anonim válasza:
A #6-ost valaki kísérje vissza az ágyához, és adagolja ki az esti gyógyszereit egy pohár víz kíséretében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!