Akik a 2000-es években voltak fiatalok mivel foglaták el magukat napközben? Mennyit buliztak?

Nap közben iskolában voltunk. Szünetben motoroztunk, autóztunk, csavarogtunk, sexeltünk.
Ja, és péntek, szombat mindig kocsma, vagy disco volt, ivászat, vagy szintén csavargás, valakinek mindig volt autója, amivel elmentünk, discoba, balatonra stb.

Délelőtt suli, délután tanulás, este TV-t néztem. 2000-ben voltam 11 éves.
akkortájt nyomtuk a sárga kazettás TV játékokat, tetriszt. Volt magnó, voltak VHS kölcsönzők fillérekért, bicikliztünk. Hétvégente rendszeresen jártam horgászni nyáron.

Azért akkor se járt mindenki bulizni, pláne minden héten.
Én már akkor rengeteget videójátékoztam, DiabloII, GTA3. És igen, Tetris.
Sokat sétáltam ismerősökkel, ismerkedtem a neten baráti szinten (sokkal lazább és könnyebb volt, mint most), jártam hagyományőrző vívásra, MAGUS-oztam, sokkal többet jártam moziba mint most.
Videókölcsönző nálunk akkor már nem volt, DVD kölcsönző talán, de már beindultak a letöltések, most hirtelen nem ugrik be mi volt a torrent előtt, de valami volt :). Szerintem többen néztek tévét, mint most, nekünk volt HBO-nk is, az akkor még nagy szó volt, egész nap filmek mentek reklám nélkül. De akkortájt indult a Barátok közt, a beköltözős valóságshow-k, meg a tehetségkutatók, és az elején ezek még elég népszerűek voltak.
Voltam párszor biliárdozni, fagyizni is elég olcsón lehetett. Sokan jártak "plázázni".
Barátokkal pár hetente kimentünk a bolhapiacra, de aztán az megszűnt. Akinek volt kutyája, az sokat járt vele sétálni, de szerintem ez nem változott igazán.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!