Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Akik a 2000-es években voltak...

Akik a 2000-es években voltak fiatalok mivel foglaták el magukat napközben? Mennyit buliztak?

Figyelt kérdés

tegnap 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

Nap közben iskolában voltunk. Szünetben motoroztunk, autóztunk, csavarogtunk, sexeltünk.

Ja, és péntek, szombat mindig kocsma, vagy disco volt, ivászat, vagy szintén csavargás, valakinek mindig volt autója, amivel elmentünk, discoba, balatonra stb.

tegnap 12:26
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
2000-ben voltam 9-10 éves (nyáron születtem), szóval én konkrétan felnőttem abban a 10 évben. 😊 Nem sok szabadidőm volt, mert 12 éves koromtól délutánonként és hétvégén is rengeteg próbám és versenyem, fellépésem volt, egyszerre énekeltem 3 kórusban, mindhárommal nagy, országos versenyekre jártunk (3 különböző kategória). Ha volt 1-2 szabad napom, azt többnyire hímzéssel, varrással töltöttem, a mai napig sokat foglalkozom ezekkel, a gyerekeimnek csomó játékot, takarót, ruhát varrok és horgolok. 😊 Bulizni sosem jártam, ennél komolyabb voltam kamaszként is. Nem iszom alkoholt, sosem dohányoztam, próba szinten sem. 19 évesen, 2010-ben jöttem össze a férjemmel, azóta együtt vagyunk. A zenéket a mai napig rengeteget hallgatom, visszasírom a jó kis fiúbandákat. 😆
tegnap 12:32
 3/7 Metionin ***** válasza:
100%
Én a 2000-es években voltam tini, 90-es vagyok. Nappal iskolában voltam, délután edzésen meg tanultam. Az osztálytársaim hetedikben meg nyolcadikban a helyi presszóba jártak, sokszor titokban. Én otthon olvastam, rajzoltam meg elmentem biciklizni a határba, egyedül és ennyi volt a program. Félévente volt egy iskoladiszkó meg majális meg ilyenek.
tegnap 12:36
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Akkor mások voltak a bulik, péntek 4-5kor kezdtünk a helyi kocsmában vagy parkban inni, 8-9-kor elmentünk a szórakozóhelyre, ott nem ittunk semmi mert iszonyat drága volt (200 ft volt egy whiskey, de az akkor hatalmas összeg volt ha ott akartál inni) és 11-kor vagy éjfélkor véget ért a buli. A mai bulik meg éjfélkor kezdődnek. A bulikban csajoztunk, dugtunk, táncoltunk, igazi bulik voltak.
tegnap 13:01
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

Délelőtt suli, délután tanulás, este TV-t néztem. 2000-ben voltam 11 éves.

akkortájt nyomtuk a sárga kazettás TV játékokat, tetriszt. Volt magnó, voltak VHS kölcsönzők fillérekért, bicikliztünk. Hétvégente rendszeresen jártam horgászni nyáron.

tegnap 13:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért akkor se járt mindenki bulizni, pláne minden héten.

Én már akkor rengeteget videójátékoztam, DiabloII, GTA3. És igen, Tetris.

Sokat sétáltam ismerősökkel, ismerkedtem a neten baráti szinten (sokkal lazább és könnyebb volt, mint most), jártam hagyományőrző vívásra, MAGUS-oztam, sokkal többet jártam moziba mint most.

Videókölcsönző nálunk akkor már nem volt, DVD kölcsönző talán, de már beindultak a letöltések, most hirtelen nem ugrik be mi volt a torrent előtt, de valami volt :). Szerintem többen néztek tévét, mint most, nekünk volt HBO-nk is, az akkor még nagy szó volt, egész nap filmek mentek reklám nélkül. De akkortájt indult a Barátok közt, a beköltözős valóságshow-k, meg a tehetségkutatók, és az elején ezek még elég népszerűek voltak.

Voltam párszor biliárdozni, fagyizni is elég olcsón lehetett. Sokan jártak "plázázni".

Barátokkal pár hetente kimentünk a bolhapiacra, de aztán az megszűnt. Akinek volt kutyája, az sokat járt vele sétálni, de szerintem ez nem változott igazán.

tegnap 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Gepeztem allandoan, nem buliztam, 18 voltam
tegnap 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!