Az csak nekem fura és már-már viszolyogtató, hogy valakinek pl. instán 2000 követője és 1400 követettje van?
Figyelt kérdés
Az ilyen embereket nem tudom komolyan venni, sanszos, hogy ezek ribókák meg fuckboyok, akik dobálják a nudeokat ide-oda. Vagy csak én érzem így?2023. jún. 7. 19:34
1/13 anonim válasza:
Szia! Van kedved beszélgetni? 18/F
2/13 A kérdező kommentje:
Hát persze, miről szeretnél? 19/F
2023. jún. 7. 19:49
4/13 anonim válasza:
Amugy engem is felbasz ez az egesz. Mindenki a snapchatet függi, milliós snapscore-okkal. Az egész világ egy nagy Mátrix
5/13 anonim válasza:
Amúgy mi az a snapscore? Kb 1,5 éve próbálok rájönni, van vagy 40, de hogy mire való, azt nem tudom...
6/13 anonim válasza:
Asszem ha küldesz snapet és visszaküldenek neked egyet akkor lesz ilyened…
7/13 anonim válasza:
Elmondhatod a barátaidnak, hogy neked mennyi van és versenyezhettek😐
8/13 anonim válasza:
Engem nagyon nem izgat hogy kit hány ember követ.
Nekem kb 50 követőm van mert néha szelektálom azokat akikkel már nem tartom a kapcsolatot
9/13 anonim válasza:
Nem, ez minden introvertált 14 és 19 éves kora között
10/13 anonim válasza:
Ha minden követettjére csak 15mp-et veszteget, akkor napi majdnem 6 órát fordit a minden-követettemet-láttam-projektre.
Szerintem udvariasságból visszakövetelte 1400 embert. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!