Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2000 kilométerre lakik. Esélytelen, ugye?
Sziasztok!
Kezdem az elejéről.
15 éves lány vagyok, és egy játékon megismerkedtem egy fiúval, egy évvel idősebb nálam. Nagyon sokat beszélgettünk, Skypeon is. Megkedveltük egymást. Nemrég szerelmet vallott nekem, és én is nagyon szeretem de ő 2280 kilométerre lakik, repülőre kéne szállni, hogy találkozzunk, fél napos az út. EL vagyok keseredve, mert ő az első fiú, akivel tényleg megértjük egymást, de valószínűleg sosem fogom látni élőben.
Hagyjam veszni? Szerintetek sincs értelme?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Nezd,ez valoban eselytelen. Amit erzel,az sem lehet szerelem,hiszen akarhogy is ejjel-nappal beszeltek,sosem lattad eloben,nem talalkoztatok.
Az en kiszemeltem "csak" az orszag masik vegen lakik (350 km),eloben ismerkedtunk meg es talalkozni is szoktunk,de meg igy is tudjuk,hogy eselytelen. Sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!