Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám vele elfelejtetni és hogy tudnám ujra boldoggá tennem a barátnőmet? Én 2000 születésű vgayok ő 2001 es
Figyelt kérdés
Csináltam régen hülyeséget hogy együtt voltam egy lánnyal és képeket küldözgettünk egymásról és kiderült és amikor kiderült a mostani barátnőmnek azt mondtam hogy haggyon békén pedig már őt szerettem meg már vele is jóba voltunk és több mint 1 éve vagyunk együtt és nem tudja elfelejteni ,meg z utolsó 2 honapba mostanába meg ismerkedett egy fiuval és elégé megismerkedett vele !mit tegyek hogy elfelejtse meg mit mondjak neki mit mondjak neki hogy jó kedve legyen mit csináljak hogy felrázzam a kapcsolatunk ?a mostani barátnőm már egy hete tölem távol van és nem láttuk egymást és találkozott azzal a sráccal ,szoval facebookon beszélünk és mit irjak neki még egy hétig távol lessz ?Nagyon szeretem nem akarom elveszíteni és elégsokat veszekszünk es mar nem tudok kb mit mondani neki !2015. júl. 15. 20:32
1/3 anonim válasza:
Katasztrofálisan "fejlődik" a világ...
Egy 14 évesnek minek kell még párkapcsolat? Fogócska, bújócska,labda, helyesírási kézikönyv.. ezek valók ilyenkor a csajok helyett :)
2/3 A kérdező kommentje:
Értelmes és megértő és megoldás kérek kommentbe !
2015. júl. 15. 20:55
3/3 anonim válasza:
Az éjféles kívánságokon ÉN mindig elolvadtam... Igazából szerintem jobb ha felhívod..tudood.. ezek a nyálas szövegek h csak hallani akartam a hangod.. stb.. A mai 13 évesek ettől kapnak orgasmust. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!