Ha messengeren valaki 10 órája nem volt elérhető és úgy ír az mindenképpen azt jelenti, hogy azóta benne volt a beszélgetésünkben?
A messenger sokszor jelez tévese , hogy ki mikor volt elérhető. Nálam pl ha valaki üzenetet küld akkor gyorsabban megkapom ha a mobilnetet használom mint a wifit.
Ha meg valaki nem akar neked rögtön válaszolni akkor teljesen mindegy mikor volt elérhető.
Ma már minden ember zsebében ott van a telefon, akkor elérhető amikor csak akar.
Ha ez gyakori, hogy valaki mindíg órákkal később válaszol neked akkor elképzelhető, hogy nem is akar rögtön írni neked.
Messengerben katt a 3 vízszintes vonal ikonra, utánna meg a fogaskerék ikonra.
Ott lesz egy olyan, hogy elérhető állapot.
Ha azt ott kikapcsolod vagy beállítod akkor x ideig senki nem látja ha te online vagy.
Ne haragudj én nem értem, hogy mit szeretnél. Amiket leírtam neked azokkal lehet beállítani, hogy látható legyen mások számára az ha online vagyok.
Gondolom valami választ vársz valakitől aki nem írt még vissza vagy nem tudom.
Ilyen esetben egy dolgot tudok neked javasolni ami kicsit talán régimódi.
Hívd fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!