Instagrammon egy idegen ember akivel csak néha beszéltem, és nem akartam most vele hívasozni azt mondta, hogyha nem láthatja az arcomat, hiába tiltom le lefotózza a képernyőfotóval a beszélgetésünket és fel teszi a netre?
17 évesen lehetne több eszed, már ne is haragudj.
Ha letiltod, neked nem tud üzenni, de olyan lejárató oldalakon teszi közzé a csevegésetek, ahol csak akarja. Ahol a többi perverz barom tobább tudja osztani meg ki tudja mire használni. Legális vagy sem... Egy feljelentés, vagy ha netán lesittelik sem teszi semmissé a dolgot, főleg, hogy önként írtad, küldted, amit.
Ezért van az, hogy okos lányok nem írnak semmi olyat idegen embereknek, amit nem szeretnének esetleg viszontlátni máshol. Főleg nem küldenek neccesebb fotókat, a tartózkodási helyükre, vagyoni helyzetükre vonatkozó infókat, mert ezekkel bizony vissza lehet élni.
Persze ha okos lány vagy és arról írtál, hogy ma ittál egy kávét a starbucksban a barátnőiddel, a matek meg uncsi volt és nem érted az integrálszámítást, ezért parázol a tz előtt, szóval nem érsz rá, mert tanulni kell... Hát ossza meg nyugodtan.
Ha neccesebb a téma, ideje beavatni a szüleid. Persze nem fognak örülni, hogyha r_banckodtál, de a törvényes képviselőid szükségesek a jogi lépések megtételéhez.
Manapság nem engedi azaz tiltja a facebook a névvel kitett magánbeszélgetések közzétételét tehat csak neki lehet baja belőle. A nevet és arcot kisatírozva teheti csak ki. Egyik csoport sem engedi ki az ilyet, ha meg akarja osztani, mert még a csoportot is törölhetik emiatt. Admin vagyok, tudom.
Magához tuti nem teszi ki, szerintem nem vállalna fel, hogy pedo/perverz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!