Mit tegyek, hogy ne érezzem olyan rosszul magam beszólások miatt?
Figyelt kérdés
Szóval egy tinédzser lány vagyok, és mostanában sokan szólnak be nekem. Általában cigányok meg más tinédzserek szólnak be meg kínaiznak (merr vietnámi származású vagyok). És próbálom nem magamra venni az ilyen dolgokat, de nagyon szarul esik hogy nem sétálhatok egy kört anélkül hogy ilyen szemetek beszólnának. Például tegnap egy fiú megpróbált leköpni (jó mondjuk az is igaz hogy háttal álltam és csak köpés hangokat hallottam, de ez már a 2. alkalom hogy hasonló szitu történik szóval kezdem gyanítani hogy ez direkt van). És igazából ilyenkor az fáj a leginkább hogy én sokszor magányosnak érzem magam, míg az ilyen hülyegyerekeket állandóan körülveszik az emberek.2021. jún. 28. 11:06
1/20 anonim válasza:
be kell venni a leszarom tablettát sajnos. gondolom vidéki vagy? pesten senkinek se tűnnél fel
2/20 A kérdező kommentje:
Nyíregyházi. Az vidéknek számít?
2021. jún. 28. 11:25
4/20 A kérdező kommentje:
Hát az gáz. Mondjuk az megnyugtatt egy kicsit hogy az ilyenek nem viszik sokra az életben.
2021. jún. 28. 11:37
5/20 anonim válasza:
középiskolás vagy? ha még nem, akkor jelentkezhetsz pesti gimibe és lehetsz kolis. vagy vársz egyetemig
6/20 A kérdező kommentje:
Középiskolába járok, szerencsére egy jó suliba.
2021. jún. 28. 11:55
7/20 anonim válasza:
Mert bunkóak,inkább tartsd be az 5 méter távolságot.
Jól mondják,egyik fülen be másikon ki.
9/20 anonim válasza:
Uhh, sajnálom. Érdemes lenne egy országgal odébbköltözni (Ausztria), mert itt nem lesz változás rasszizmus ügyben. Főleg a keleti országrészben.
10/20 anonim válasza:
Ne vedd magadra, ez nem rólad szól, hanem róluk. Egyfajta tettleges trollkodás. Nem tudják hogyan kiélni a frusztrációjukat. Magabiztosan nézz rájuk, majd szó nélkül, emelt fővel menj tovább. Nem ártana valamilyen önvédelmet tanulni, hogy tudj lépni, ha elfajulna a helyzet. Zaklatók, támadók sajnos sokszor ilyen beszólogatással mérik fel az "áldozatot", hogy mennyi ellenállásra lehet számítani. Tehát az, hogy teljesen levegőnek nézed őket és bizonytalanul elsunnyogsz, nem jó taktika, de az sem, ha visszaszólsz és belemész a konfliktusba. Ezért kell nyomatékosan és magabiztosan rájuk nézni, mielőtt tovább állsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!