Mit tegyek, hogy ne érezzem olyan rosszul magam beszólások miatt?
Figyelt kérdés
Szóval egy tinédzser lány vagyok, és mostanában sokan szólnak be nekem. Általában cigányok meg más tinédzserek szólnak be meg kínaiznak (merr vietnámi származású vagyok). És próbálom nem magamra venni az ilyen dolgokat, de nagyon szarul esik hogy nem sétálhatok egy kört anélkül hogy ilyen szemetek beszólnának. Például tegnap egy fiú megpróbált leköpni (jó mondjuk az is igaz hogy háttal álltam és csak köpés hangokat hallottam, de ez már a 2. alkalom hogy hasonló szitu történik szóval kezdem gyanítani hogy ez direkt van). És igazából ilyenkor az fáj a leginkább hogy én sokszor magányosnak érzem magam, míg az ilyen hülyegyerekeket állandóan körülveszik az emberek.2021. jún. 28. 11:06
11/20 A kérdező kommentje:
#10 Köszi a tanácsot. Mondjuk szerencsére manapság már sokkal jobban ki tudok állni magamért, szóval lenézően néztem a fiúra aki köpött (Mondjuk szerencsére nem talált el, már ha egyáltalán le akart köpni), és szó nélkül tovább mentem.
2021. jún. 28. 14:28
12/20 anonim válasza:
De amúgy szerinted miért pont tégedet akart leköpni?
Amúgy ajánlom egy jó gázpisztolyt venni.
13/20 A kérdező kommentje:
#12 Mert mogorván nézett rám és pont azután hallottam a köpést miután elbiciklizett mellettem. Mondjuk ennyiből nem lehet tudni hogy tényleg engem akart volna leköpni vagy csak éppen akkor köpött, de na. Kicsit paranoiás vagyok, főleg úgy hogy néhány ember nagyon bunkó volt velem a múltban.
#9 Igazából szerencsére az ilyen parasztokból viszonylag kevéssel találkoztam, de már sokszor gondolkodtam a külföldre költözésen, márcsak a jobb életszínvonal miatt is.
2021. jún. 28. 14:48
15/20 A kérdező kommentje:
Persze, de fizetni nem fogok semmiért :D
2021. jún. 28. 19:27
16/20 anonim válasza:
Csak aztán egy fiú nehogy beléd helyezze a micsodáját. 😋😋
17/20 anonim válasza:
16
Miért kellet el árulni?:CCC
Na mind1 xDDD
18/20 anonim válasza:
Mond azt 1-1 beszólásnál, hogy "Köszönöm a bókot".
19/20 anonim válasza:
Két alkalom még lehet véletlen. És biztos nem téged akart megcélozni
20/20 anonim válasza:
Amikor beszólnak lazán vágj vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!