Tudtok jó beszólásokat amivel viccelődni tudok?
Figyelt kérdés
Elsősorban nem megbántani akarom őket, csak kéne valami új oltás. Órán szoktunk ilyenekkel hülyéskedni. Valami egy két szavas dologra gondolok mint pl.nokedli,turórudi,stb. Szóval ne olyat írjatok hogy akkora paraszt vagy..., Mert az túl hosszú2018. szept. 9. 20:38
1/5 anonim válasza:
Nálunk ilyen volt :
Ember..
stréber! És hasonlók
Bár nem tudom pontosan mire gondolsz. Mert mi is viccből oltottuk egymást néha tanárokkal is, de a szituáció szülte akkor a szavakat, nem előre találtuk ki
2/5 anonim válasza:
Én nem tudom, mennyire lenne erőltetett; valszeg meg tudnád úgy is csinálni, hogy ne tűnjön annak; tehát úgy tűnjön, mintha zsigerből csinálnád; viszont én nem tudok ilyeneket; ha te nem az a típus vagy, akkor az sem feltétlenül baj:) Amúgy mohos talaj pl szerintem cuki:) Ez most jutott eszembe:) Ahol a moha van:):)
3/5 anonim válasza:
Miért akarsz más tollával ékeskedni? Neked nincs képzelőerőd? Ha a "nokedli"-hez hasonló gáz és idétlen beszólást akarsz, akkor gyakorlatilag bármit használhatsz, ami éppen a haldokló elmédbe férkőzik. El sem kezdődött a suli, de már nem bírsz magaddal... Hátráltatod azt az egy-két értelmes társadat, aki talán vihetné valamire, ha nem lennének a hozzád hasonló szellemi fogyatékosok, mint amilyen te vagy. Nyugodtan használjátok egymásra a "retardált" szót. Érzékletes és a legjobb jellemző rátok. Persze nem olyan poén, mintha mondjuk én használnám a magadfajtákra, de hátha nevettek rajta egy jót, ha már más problémád nincs az életben.
4/5 anonim válasza:
-keresett a koma
-milyen koma?
-hát a makkoma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!