Miért van az, hogy mindenkitől sorra kapom a beszólásokat, amiért csendes vagyok, de akárhányszor megszólalok, levegőnek néznek? 20/L
Már több osztálytársamtól, tanáromtól, ismerőstől is megkaptam, hogy olyan csendes vagyok, miért nem beszélek soha, stb. De mégis, akárhányszor hozzászólnék valami témához, vagy úgy csinálnak, mintha ott se lennék és simán a mondatom közepén elkezdenek beszélni, vagy meghallgatják a mondandómat, aztán semmit nem reagálnak rá, ugyanott folytatják a beszélgetést, ahol előttem abbahagyták. És még az ilyen emberek csodálkoznak, hogy nincs túl sok kedvem beszélgetni velük :D
Ez akkor szokott előfordulni amúgy, amikor kisebb társaságban vagyok és annyira halkan azért nem beszélek, hogy egy 8-10 fős csoport ne hallja, mit mondok, szóval nem is az a baj, hogy azért nem reagálnak vagy vágnak félbe, mert nem hallanának. De akkor miért csinálják ezt?
Esetleg nem értik amit mondani akarsz?
Én is így vagyok, nálam gyakori, hogy pl családban senki sem érti a munkámat és az életmódomat, mindenki másnak meg a közös szakma, érdeklődés megvan, beszélnek arról, mondok valamit fel sem tudják dolgozni, mert nem értenek hozzá.
Nálam is ugyanez a helyzet.
Beszélnek-beszélnek, egyszer csak megkérdezik:
-Te nem akarsz mondani semmit?
-De, akartam, csak nem jutottam szóhoz.
Azután folytatják a mondandójukat.
Én elfogadom, hogy ilyenek. Azzal szeretek beszélgetni, barátkozni, aki figyel rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!