Nagyon visszahúzódó vagyok. Elég ha abszolút ignorálom őket?
Sajnos ez van, ha az ember degeneráltak közé kerül. Mindenhol van egy ilyen társaság, akiket leírtál, akiknek annyira nincs saját életük, hogy csak a másikkal tudnak foglalkozni, és csak a rosszindulatú pletykákon jár az eszük. Azt mondják, ilyenekkel nem érdemes kezdeni, mert akkor le kellene süllyedned a szintjükre.
Kollégiumi éveim alatt rólam is terjedtek meredek dolgok, viszont mivel a dohányzóban levő társaság elég pletykás volt, ezek visszajutottak hozzám. Nekem annyi szerencsém volt, hogy ismertem a megfelelő embereket, akiknek elhinthettem ezen illetők viselt dolgainak egy részét - tudniillik együtt lakás során az ember megtud ezt-azt a másikról. A degeneráltak jöttek-mentek, de én maradtam, és az emberek is maradtak, akik mellém álltak, hiszen tudták, hogy nekem van igazam. Én az aljas megoldást választottam, mert abban a közösségben, helyzetben máshogy nem maradhattam fent.
Idővel ha ignorálod őket, találnak más célpontot, más beszélni valót. Kérdés, addig képes vagy-e elviselni, ami most megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!