Fb, házibuli kereső csoport. Szerintetek nem veszélyes idegen helyre elmenni házibuliba?
Figyelt kérdés
Van ez a csoport, ha valakinél van házibuli akkor kiírják, hogy lehet menni.
És egy srác ramirt, hogy egy wellness kastélyban lesz buli, fiúk- lányok vegyesen. Lesznek számára ismeretlenek is és ismerősei is.
Kockázatos egyedüli lányként elmenni?
2021. ápr. 23. 13:56
1/20 A kérdező kommentje:
Ja és elég gazdagnak tűnik a srác, nem kamu profil mert végigkutattam mindent.
2021. ápr. 23. 13:57
2/20 anonim válasza:
hát én ha lány lennék tuti nem mennék egyedül el egy ilyenre. Ismerem én is a csoportot, tele van gyanús alakkal az egész. Egy lány barátnőmmel talán, de inkább min egy fiúval, de sztem még úgysem...
4/20 anonim válasza:
Ha nem akarsz menni akkor nem mész.
Nem kell sok ész h rájöjj lehet baj is.
Bár ugye diszkóba is elmész de oda se egyedül
5/20 anonim válasza:
Ismerősökkel, legalább futólag ismert emberhez menni nem kockázatos. Viszont, a te sztorid más. Amit leírtál, az durván kockázatosnak tűnik. Eleve az, hogy felmerült benned, hogy elmennél, már szomorú.
7/20 anonim válasza:
Csak meg lennél dgva 😞 használd a buksid.
8/20 anonim válasza:
semmikeppen se mennek el, mert valoszinuleg bedrogozas, megeroszakolas, vagy megrosszabb lenne a vege, de egy “sima” molesztalasban sem szeretnek reszt venni
9/20 A kérdező kommentje:
De más lányok is vannak ott
2021. ápr. 23. 15:48
10/20 A kérdező kommentje:
Meg azt írta, hogy biztonsági szolgálat őrzi a kastélyt.
2021. ápr. 23. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!