Ottalvós házibuliban a másikra épp a fürdőszobában történő „véletlen“ rányitás mennyire hihető? Ellenkező neműekről van szó
szerintem hihető.
idegen helyen, tök nehéz ezt tudni.
"Nem zárod be az ajtót,"
MIért kéne egy fürdőajtót KULCSRA zárni? Mellesleg nincs is kulcsos zárja nem is lehet.
Nincs nálam törülköző: miért, nálad van abban a szent pillanatban ahogy kilépsz a fülkéből? Hol tartod benn a víz alatt? Nem esetleg 1 mozdulattal később kapod fel?
"szerintem hihető."
Hát akkor látott a csaj egy +himbilimbit az életében. Nem az első volt, gondolom.
Világos hogy a zöld lámpánál és zebrán fényes nappal elütött gyalogos a hibás és nem az autós, aki zöld lámpa és zebra ellenére behajtott. Világos. Nem az autós. Hát nem látta a gyalogos hogy jön a kocsi? Ja hogy zöld volt neki? Hát az mit számít igaz-e?
Ember! Szerinted én azt tudom előre hogy benyitnak? Nulla zajjal ugyebár? Mert a zuhanynak na annak van zaja.
Miért ne nyithatna be valaki véletlenül? Azt biztos nem tudhatta, hogy mikor mászol ki a zuhany alól! Vagy azt hiszed ott dekkolt az ajtó előtt várva, hogy mikor áll el a víz? Ugyan már. Amúgy meg nem nagy tétel és két perc felrakni:
Hát világos hogy egy idegen lakásban ahol életemben 1x jár(tam...) oda majd én a VENDÉG viszek ELŐRE ilyet. Világos. Életszerű.
Ennyi erővel akkor megkérek valakit hogy álljon az ajtó előtt őrt.
Te mit szólnál ha mennék hozzád vendégségbe és vinném a szöget kalapácsot és nekiállnék praktikert játszani? Hm?
Meg aztán NAGY ÉSZ kell ahhoz hogy ha a fürdő ajtaja ZÁRVA és zubog a víz jól hallhatóan majd nagy hirtelen eláll ÉPP akkor nyissunk be. Ehhez ész kell, de nem kevés.
De újra leírom, egy + dákó a jutalma, örüljön neki.
eléggé átlátszó "tervezett véletlen" benyitás lehetett.
nem volt az véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!