Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ottalvós házibuliban a másikra...

Ottalvós házibuliban a másikra épp a fürdőszobában történő „véletlen“ rányitás mennyire hihető? Ellenkező neműekről van szó

Figyelt kérdés
Nem látja hogy csukva az ajtó és nem hallja hogy zubog a víz? ezek után benyit „véletlenül“ és épp akkor amikor eláll a víz, és lépek ki a fülkéből. Még a törülköző se volt nálam . EZ így mennyire „véletlen“ életszerű? Nekem pöttyet gyanús.
2020. nov. 15. 10:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretnél egy jó választ, tessék: Aki véletlenül benyitott a fürdőbe amikor meztelenül kiléptél a zuhany kabinból, az nyilvánvalóan régóta rád pályázik, akar tőled valamit!
2020. nov. 15. 11:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az utolsónak van igaza, sőt, rá is akart cuppanni
2020. nov. 15. 11:11
 13/19 anonim ***** válasza:
31%

Már feltéve hogy tudta egyáltalán ki van benn és nem csak egy random szívatás volt.

Mi is loptunk el fürdőköntöst wellness zuhanyzóból és aki kijött szívott, mi meg röhögtünk mindezt úgy hogy azt se tudtuk kié a köntös.

2020. nov. 15. 11:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
#9: Azt nem írtad, hogy nem nálatok volt a buli. Meg aztán a jóég tudja hány ottalvós házibuliban voltam és nem emlékszem, hogy bárki is lezuhanyozott volna, majd otthon. Én se számítottam volna rá, hogy valaki épp azt csinálja, a franc se figyeli a vízcsobogást. Szóval ne büszkélkedj, a kutya se volt kíváncsi a himbilimbidre, véletlen volt.
2020. nov. 15. 11:16
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem véletlen.Nagyon is akarva történt.
2020. nov. 15. 11:55
 16/19 anonim ***** válasza:
52%
Alternativ valasz: budos taho csaladbol szarmazik, ilyen neveltetest kapott, hogy csak ugy feltepjuk az ajtot, aztan kiderul.
2020. nov. 15. 12:27
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
17.-es jól lenyomozta ezt a srácot. XD Bár voltak olyan nézőpontjai, amivel egyet tudok érteni. Pl. rákérdez a csaj a telefonszámára, ő visszakérdez h minek kell, erre a csaj mondja h akkor nem kell. Már persze, ha nem torzít a sztorin.
2020. nov. 15. 16:39
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést is csak a kérdező fantáziája szülte,

mivel az életében nem volt még köze élő nőhöz.

Valszeg a válaszokra recskázik.

2020. nov. 15. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!