Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha messengeren valaki 10...

Ha messengeren valaki 10 órája nem volt elérhető és úgy ír az mindenképpen azt jelenti, hogy azóta benne volt a beszélgetésünkben?

Figyelt kérdés

jan. 10. 10:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
jol van koszi mindegy
jan. 10. 12:12
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs eskü én próbálom értelmezni, hogy mit szeretnél de nem megy. Írtam, hogy a messenger gyakran jelzi helytelenül azt, hogy ki mikor volt elérhető.

Az is lehet, hogy nem nyitotta meg az üzenetedet de közben beszélt másokkal is üzenetben.

Ha pedig valaki este volt utoljára online az azt jelenti, hogy valószínűleg aludt.

Ha pedig már ki volt kapcsolva a net a telóján és offline megnyitotta az üzeneted és válaszolt rá akkor azt te csak akkor kapod meg amikor újra csatlakozik a készüléke az internetre.

Így előfordulhat, hogy te kapsz tőle hajnal két órás dátummal egy üzenetet reggel és a messenger ennek ellenére azt írja, hogy 10 óra nem volt online.

Ez így nem tudom mennyire érthető.

Egyebként megcsal.

jan. 10. 12:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan hülyének éreztem magam, hogy nem értem mi van, de megnyugodtam, hogy látom, hogy nem csak én nem tudom ezt az egészet értelmezni.

Miért olyan fontos, hogy esetleg beszélt-e mással is? Biztosan. Nem hiszem, hogy csak téged szórakoztatott.

jan. 10. 19:52
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, hogy a kérdést én se értem, de ilyesmin kár problémázni. Nekem például van egy rossz szokásom, hogy még éjjel is wifin hagyom a telóm. Akkor én alszom, vagy online vagyok, vagy csak úgy látod?
jan. 10. 22:40
 15/17 A kérdező kommentje:
de mindegy is amugy sracok, koszi azert!
jan. 11. 14:46
 16/17 anonim ***** válasza:

Ahogy írják semmit nem kell készpénznek venni, mert ezek a jelzések alapból megbízhatatlanok.

Viszont lehet direktbe is csalni. Vannak pl böngésző kiegészítők, vagy androidos app-ok is. Pl Unseen for facebook, unseen messenger, fb unseen stb. Ezek tudhatnak olyan beállításokat amivel tetszőlegesen állíthatja - hogy egy adott ember mit lát az egészből, ergó elolvashatja az üzeneteid úgy hogy nálad az nem látszik, vagy beállíthatta hogy ne látszódjon elérhetőnek nálad - miközben másnak meg írt.

A lényeg hogy a messengeren bármi lehetséges. Pont ezért nem is érdemes komolyan venni.

jan. 11. 18:35
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én se nagyon értettem, mi a kérdés, úgyhogy csak megerősítés miatt:

az elérhetőségi állapot teljesen kiszámíthatatlanul és megbízhatatlanul működik, így nem szabad készpénznek venni. Nem egyszer jártam már úgy, hogy azt jelezte, "x órája volt elérhető", holott már egy ideje oda-vissza írogattunk. Szóval nem mérvadó, mit ír ki a Messenger.

jan. 12. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!