Ez normális, hogy beszéltem egy sráccal nyáron és minden világtalannak elküldözgette a beszélgetésünket?
Ez szerintem neki égő, mert én megbeszéltem vele, amit akartam, plusz elküldtem a pitsába, mert nem szállt le rólam.
Azt akartam, hogy hagyjon békén, meg volt egy félreértés, de nekem elegem van ebből a gyökérből, azóta családja van, mit akar még így is lejáratni. Gondolom kiszedett belőle pár részletet.
Kinek küldte el a beszélgetéseket? Az emberek a statisztikák szerint átlagban maximum 4000 karaktert olvasnak el, szerintem nagyon hamar elfelejti amit elolvasott belőle, bárkinek is lett elküldve.
Az emberek manapság rohannak, kapkodnak ide-oda, mindenhonnan ömlik az információ, nem lesz túl sokig érdekes ez a beszélgetés, amit elküldött.
szerintem nem is érdekelte őket, nyugi:D
azt hitte hogy jópofa lesz hogy elküldi, de aztán ugye még nem jött rá szerencsétlen hogy magát égeti. Ne foglalkozz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!