Milyen társasági eseményekre menjek, ha még szorongós vagyok?
Valószínűleg én amúgy legalább ambivertált típusú vagyok, szóval van igényem a társaságra, csak mellé egy bénító szorongás tulajdonosa is vagyok, így bezárkóztam. Szerencsére mostanában elég nagy vágyam van kimozdulni, motivált vagyok, és szeretném hátam mögött tudni ezt a szorongást.
Milyen társas eseményekre menjek el hétköznap délután/esténként, miket javasoltok? Ahol könnyedebb ilyen szorongással is beszédbe elegyedni, van rá kényszer/lehetőség, hogy interakció alakuljon ki.
Budapesten
Indulj ki az érdeklődésedből, mik azok a dolgok, amik szenvedélyesen érdekelnek. Arra indulj el.
Amúgy meg fontos látni, hogy különbség van abban, hogy hány emberről van szó. Lehet egy emberrel jól passzolsz, de egy nagyobb társasággal meg nem. Szóval lehet 1-1 dolgokat jó szervezned emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!