Sokaknak miért fáj hogy végre nyitnak a teraszok, es ki lehet ulni sorozni?
41# Viszont KÖTELESSÉGED mindent megtenni annak érdekében, hogy másokat lehetőleg ne fertőzz meg, picinyem!
Szomorú, hogy 19 éves fejjel akkora husáng vagy, hogy nem vagy képes mérlegelni a kötelesség és jog közötti eltéréseket.
"A szabályok arra vannak, hogy megszegjük őket"
Ilyenekkel vannak tele az utak, ezért nem akarok jogsit szerezni...
Jogod van ostobának is lenni, mint egy segg, látom ezt is kiválóan gyakorlod.
A kérdező Prágában él. A cseh járványügyi adatok sem dicsekvésre méltóak. Talán az ilyen naív, gyerekes kérdezők miatt?
"hogy van mersze a nagy harmadik hullamban talalkozni, ne adj Isten jol erezni magat?"
Világjárvány van, nem az lenne a fő dolog, hogy az emberek vendéglátóhelyeken szórakozzanak és azáltal érezzék jól magukat.
"Nem ertem miert kene nekem most otthon ulnom, es várni hogy elmuljon a Covid."
Megint csak "nekem", "én". Nem hozzád igazítják a világot, azért.
"A szabályok arra vannak, hogy megszegjük őket, és mivel JOGUNK VAN élni és szórakozni, meg is tesszük! 19L"
Hja kérem, aki nemhogy ellenzi, de várja, hogy nagyf--ú n---ek végre legalább megerőszakolják a sikátorban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!