Sokaknak miért fáj hogy végre nyitnak a teraszok, es ki lehet ulni sorozni?
Figyelt kérdés
Tele van a net duhongokkel, akik mindnekit lehulyeznek, hogy hogy van mersze a nagy harmadik hullamban talalkozni, ne adj Isten jol erezni magat? Ezeknek az embereknek amugy is ilyen nyomorek az elete? En Pragaban elek, de itt hónapok ota osszejarunk haverokkal, tobbsegunk at esett par nap alatt a Covidon vagy mar ve van oltva. Nem ertem miert kene nekem most otthon ulnom, es várni hogy elmuljon a Covid.2021. ápr. 26. 17:43
31/51 anonim válasza:
#11: Ja! 8 milliárdból 3 milliónak (százalékszámítást hirtelen fejben nem vállalok, de egyértelműen qrva kicsi). Akiket nagy valószínűséggel covid hiányában a most elmaradt influenzajárvány ugyanúgy elvitt volna, csak arról a kutya nem beszélne, ahogy soha nem is volt téma.
2017-ben 2 hónap alatt többen haltak meg az influenzajárvány alatt, mint most több mint 1 év alatt ebben xarban.
32/51 anonim válasza:
Számomra az az elszomorító, hogy pont ugyanaz a retkes gyűlölködés megy mint eddig ment a kezdetek óta. Remélem elpusztultok mind lélegeztetőgépe.
33/51 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy valaki még mindig az influenzánál tart...
34/51 anonim válasza:
#34: Baromi érdekes, hogy csak a magadfajta tulkoknál megy ez a fajta gyűlölködés és mások halálát kívánás. Na, ezért vagytok utálva, és ezért nem érdekel már sokakat, hogy az ilyen hivatásos rettegőkkel mi lesz.
35/51 anonim válasza:
Látom, a számszerű tények nagyon nem tetszenek egyeseknek. Hát, babáim, pedig ez van! Tessék utánajárni.
36/51 anonim válasza:
"Nézd csak, mi volt Angliában!"
Akkor ők is hülyék. Tényleg nem a teraszozás a probléma, hanem a tömeg.
Túl korán örültök...
37/51 anonim válasza:
Nem a terasz fáj. Az fáj, hogy nem lehet minimálisan sem felelősséget vállalni. Huszonéves vagyok, oltott (eü-s), én is kiültem a teraszra kávézni. De tartottam a távolságot, felvettem a maszkot ha nem fogyasztottam, kezet fertőtlenítettem. Nem pedig belemásztam 20 másik ember pofájába. Van különbség.
38/51 anonim válasza:
A terasznyitás egy gesztus volt a kormány részéről a haldokló vendéglátós-ágazat számára. Arról nem az éttermes tehet, hogy a Deák téren hatalmas tömeg és fieszta hangulat volt. Itt ténylegesen a rendőröknek kellett volna figyelmeztetni távolságtartásra és a közterületi alkoholfogyasztást megelőzni. Az nem szolgálja a vendéglátóipart, hogy 200 négyzetméteres fűre kiülnek a közértben vett százforintos kommersz piákkal, amely esetében ugyanabból az üvegből isznak sokszor többen is. A terasznyitás tehát indokolt és üdvözlendő, viszont köztéri kihelyezett házibulinak még nem jött el az ideje, ezt kellene kordában tartani néhány hétig még.
39/51 anonim válasza:
Nekem nem fáj! Reményeim szerint azoknak fog majd nagyon fájni, akik felelőtlenül megtették, megteszik ezt! Akik nem tehetnek arról, hogy - felelősségtudatosan viselkedő emberként - az ilyen emberek által megfertőződnek, azokat sajnálom előre, de a felelőtleneket a másodperc töredékének idejéig sem fogom.
40/51 anonim válasza:
Azért, mert érdekes módon mindig tavaszra-nyárra tűnik el a vírus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!