Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Sokaknak miért fáj hogy végre...

Sokaknak miért fáj hogy végre nyitnak a teraszok, es ki lehet ulni sorozni?

Figyelt kérdés
Tele van a net duhongokkel, akik mindnekit lehulyeznek, hogy hogy van mersze a nagy harmadik hullamban talalkozni, ne adj Isten jol erezni magat? Ezeknek az embereknek amugy is ilyen nyomorek az elete? En Pragaban elek, de itt hónapok ota osszejarunk haverokkal, tobbsegunk at esett par nap alatt a Covidon vagy mar ve van oltva. Nem ertem miert kene nekem most otthon ulnom, es várni hogy elmuljon a Covid.

2021. ápr. 26. 17:43
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
67%
#6 ha az az élet élvezete, hogy vadidegenekkel vagyok összeterelve, és nyomorgunk egy teraszon.. akkor inkább nem kérek belőle. Meghagyom a magadfajtáknak.
2021. ápr. 26. 19:01
 22/51 anonim ***** válasza:
68%
Nem az faj, cucu, de ezt tul magas volna kifejteni.
2021. ápr. 26. 19:02
 23/51 anonim ***** válasza:
73%
Nem lenne azzal baj, hogy kinyitottak, ha az emberek kulturáltan tudnának viselkedni, de nem tudnak. Napi szinten jönnek a hírek arról, hogy fiatalok vannak lélegzetőgépen, egészséges kismamák halnak meg. Kit érdekel? Kit érdekel, ha egy nagyszülővel kevesebb lesz? Éltek már úgyis eleget. Lehetne emberek módjra, 2-3-an, másoktól távolságot tartva leülni egy asztalhoz, és sörözni, de áá nem, az booooomer. Az a menő, ha 13-an összegyűlünk és böfögünk egymás arcába. Az a probléma, hogy nem ezek az emberek fognak kiszelektálódni a társadalomból, hanem azok halnak meg, akiknek a betegséget továbbadják. Nagyon remélem, hogy ezek miatt a kotonszökevények miatt nem fogok tudni a nyáron normálisan utazni sem.
2021. ápr. 26. 19:43
 24/51 anonim ***** válasza:
69%
Sok idióta iszákos hülyegyerek miatt fog jönni a 4. hullám. Majd megemlékezünk rólatok, mikor huszonegynéhány évesen feldobjátok a talpatok a kórházi ágyikótokon.
2021. ápr. 26. 19:59
 25/51 anonim ***** válasza:
80%
Nemrég temettünk a covid miatt, mégsem lenne bajom a nyitással. Azzal van bajom, hogy még ezt sem tudják sokan helyén kezelni. Itt is sok vàlaszoló írja, hogy nem az a baj, hogy kimennek és söröznek. Hanem az, hogy egyből tömegnyomor. Ha szépen tartanák a távolságot, maszk, fertőtlenítés sokkal kevesebb esélye van annak, hogy lesz egy góc pont és majd újra lezárnak mindent... de igazából tök mindegy mit írok.. annyi harag és düh van már az emberekbe, hogy ha azt írnám kék az ég mèg azért is elküldenének, meg szidnának meg ilyesmi ezen az oldalon..
2021. ápr. 26. 20:04
 26/51 anonim ***** válasza:
79%

Nos a nyitással önmagában nincs baj, a teraszozás oké. Egy külvárosi kávézóban én is voltam a hétvégén, rajtunk kívül egyszerre maximum hat ember tartózkodott a teraszon, az asztalok szépen távolban, kultúráltan maszkban várta mindenki a pincért, csak akkor vette le, amikor evett és ivott, nem ment a puszizkodás. A pincérek minden vendég után azonnal fertőtlenítettek, törölgettek. Szerintem ez egy igazán példaértékű vendéglátó hely volt.

Na de a baj a tömegekkel van, a belvárosban heringparti volt. Maszk nélkül, feltételezem oltás nélkül is, fröcsögve egymás intimszférájában mindenki. Erre nem tudok jobbat mondani, minthogy az állatok viselkednek így. Szerintem hülye, akinek ez rendben van. A legszebb az egészben, hogy szépen lesz megint lezárás emiatt az állati viselkedés miatt.

Amúgy meg én nem értem, a kocsmázás létszükséglet? A karantén alatt én kirándultam, piknikeztem, szórakoztam megbízható emberekkel, akikről tudtam, hogy szintén intelligensek és odafigyelnek a másik emberre és lám nem csavarodtam be és rohanok ész nélkül a kocsmába, állok bele a másik ember szájába mintha nem lenne holnap.

2021. ápr. 26. 20:04
 27/51 anonim ***** válasza:
77%

Én amúgy is itthon ülök, nem zavar, ki mit csinál, ha nincs covid. De van. És akik ott szopkodták egymást, azok ugyanúgy járnak boltba, ahol átadják nekem, aki lehet meg sem érzi, de tovább adom olyannak, akit szeretek, és annyi.

Képzeld el, hogy anyukád temetésén állsz, mert buli bélának annyira nincs élete, hogy muszáj volt "teraszozni", sörikézni.

2021. ápr. 26. 20:16
 28/51 anonim ***** válasza:
35%
Amúgy a sörözőket, alkoholfogyasztókat alapból lenézem, de akinek vírus közepén sem jó, hogy otthon aljasodjon le, az extra szánalom.
2021. ápr. 26. 20:19
 29/51 anonim ***** válasza:
82%
#14: Bizony ám! Nézd csak, mi volt Angliában! [link]
2021. ápr. 26. 20:24
 30/51 anonim ***** válasza:
94%
Nekem nem fáj, de egyelőre nem megyek. Van itthon terasz is, sör is. :)
2021. ápr. 26. 20:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!