Sokaknak miért fáj hogy végre nyitnak a teraszok, es ki lehet ulni sorozni?
Nos a nyitással önmagában nincs baj, a teraszozás oké. Egy külvárosi kávézóban én is voltam a hétvégén, rajtunk kívül egyszerre maximum hat ember tartózkodott a teraszon, az asztalok szépen távolban, kultúráltan maszkban várta mindenki a pincért, csak akkor vette le, amikor evett és ivott, nem ment a puszizkodás. A pincérek minden vendég után azonnal fertőtlenítettek, törölgettek. Szerintem ez egy igazán példaértékű vendéglátó hely volt.
Na de a baj a tömegekkel van, a belvárosban heringparti volt. Maszk nélkül, feltételezem oltás nélkül is, fröcsögve egymás intimszférájában mindenki. Erre nem tudok jobbat mondani, minthogy az állatok viselkednek így. Szerintem hülye, akinek ez rendben van. A legszebb az egészben, hogy szépen lesz megint lezárás emiatt az állati viselkedés miatt.
Amúgy meg én nem értem, a kocsmázás létszükséglet? A karantén alatt én kirándultam, piknikeztem, szórakoztam megbízható emberekkel, akikről tudtam, hogy szintén intelligensek és odafigyelnek a másik emberre és lám nem csavarodtam be és rohanok ész nélkül a kocsmába, állok bele a másik ember szájába mintha nem lenne holnap.
Én amúgy is itthon ülök, nem zavar, ki mit csinál, ha nincs covid. De van. És akik ott szopkodták egymást, azok ugyanúgy járnak boltba, ahol átadják nekem, aki lehet meg sem érzi, de tovább adom olyannak, akit szeretek, és annyi.
Képzeld el, hogy anyukád temetésén állsz, mert buli bélának annyira nincs élete, hogy muszáj volt "teraszozni", sörikézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!