Sokaknak miért fáj hogy végre nyitnak a teraszok, es ki lehet ulni sorozni?
"En kulfoldon elek es nem csak a teraszok vannak nyitva, hanem az epuletbe is be lehet menni, le lehet ulni."
És külföldön is egymás hegyén-hátán ülnek az emberek a vendéglátóhelyeken? Mert én kb. ezt láttam Budapest belvárosában, amikor a szombati kirándulásomról hazafelé egy kis szakaszon sétáltam egy megállót.
"Mindenki törődjön magával, mindenki azt csinál amit akar, és én magasról sz@rok más életére."
Gratulálok, miattad és a hozzád hasonlók miatt tartunk itt...
#9 képzeld máson meg nem ment át észrevétlenül a vírus, sokak meg bele is haltak.
Birom az ilyen korlátolt agyúakat akik nem látnak tovább a saját kis közegükön, és ha valami velük nem történt meg az nincs is.
Bár amilyen stílusban beszéltek emberekről nem is várunk mást, az értelem befigyel.
Merénnemrettegeg hesteghesteg.
"Ez nem élet, ami mostanság folyik"
Az ilyen felelőtlen viselkedéssel kizárólag azt éred el, hogy még tovább lesz ez a "nem élet". Megéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!