Mi nem tetszik abban sokaknak, ha valaki maszkot visel az utcán?
És neked van arra energiád, hogy mások véleményével és megnyilvánulásával foglalkozzál?
Remélem az immunrendszeredet is erősíted és nemcsak szájmaszkot és kesztyűt használsz.
Amiért fordítva is úgy néznek az emberre.
Ilyen helyzettel a többség nem találkozott, rengeteg az álhír, fals információ, stb.
És akkor mi van, ha megbámulnak? Akkor órákig ezen kell pattognod? Hisz még kérdést is írtál ki róla, tehát ezen rugózol már nem tudom mióta.
Miért nem lehet figyelmen kívül hagyni és elengedni mások véleményét ezzel kapcsolatban?
Én tegnap sárga gumikesztyűt vettem fel bevásárláshoz, többek között mert ekcémásodásra hajlamos a kezem és tiszta seb (sima eldobható gumikesztyűm elfogyott, régebben hordtam olyat járvány előtt is, ha nagyon durván sebes volt a kezem).
Úgy néztek rám mint a véres rongyra, de legalább kerültek is. :D
5
Ez egy nyomorult kisváros ... :-D
Amúgy nem , nem rugózom rajta , csak az emberek nemtörődömségéből fakadó feusztráltság amit kivetítenek azok felé akik védik magukat még ha szerintük xart se ér a maszk .
Ha állításod szerint nem rugózol rajta, akkor a kérdést milyen megfontolásból írtad ki?
A kérdést kiírtad, tehát a téma foglalkoztat téged, ergó, mégiscsak rugózol rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!