Véget ér nyáron a Barátok közt! Néztétek vagy örültök neki, hogy vége lesz?

"Biztosan fogja még bántani Árpád..."
Szerintem majd az Árpád jól összeveri és a László fog a segítségére sietni és megmenti. Így fognak hepiendet csinálni a végén az ő történetükből.

Nem tudom mennyire számítok idősebb korosztálynak... 15 éves gimnazista voltam mikor elindult a sorozat. (Ebből azt is ki lehet számítani, most mennyi vagyok.) Majdnem az elejétől fogva folyamatosan nézem. És ahogy írtam itt egy korábbi válaszomban, inkább szokásommá vált ez a dolog, mintsem már egész nap várnám a következő részt. Kicsit belefásultam, de azért nézem.
Semmi nem tart örökké, egyszer mindennek vége lesz. Ha az alkotók úgy gondolják hogy most van itt ez a pont, akkor én sem húznám tovább, legyem most. Kicsit sajnálom is, meg nem is, hogy vége lesz.
Nem tudjátok meddig tart még? A június 21-én kezdődő hétre is ír még tartalmat:
"
Mi lett volna, ha eljátszanánk a gondolattal: Magdi anyus soha nem nyúlt azért a fránya galacsinért, és nem gurult le a lépcsőn… Hogyan befolyásolja mindenki életét egy ilyen apró változás? A Barátok közt kétrészes különleges fantázia-történetében a szereplők élete teljesen átváltozik. A sorozat készítői izgalmas kalandra hívják a nézőket, amelyben a szereplők a megszokott kedvencek, de történetük teljesen más."
Egyébként annyi lezáratlan még minden. Mindenkinek megy tovább az élete a sorozatban. Egyàltalán nem tudom elképzelni, hogy lesz ennek így vége teljesen. Biztos lesz sok elvarratlan szál.

Igen erről olvastam. Magdi néni visszatér Jeee

"Mondjuk azzal hogy áttették a műsorban is nézhetetlen időpontba, csak maguk alatt vágták a fát. 5-kor nem biztos, hogy mindenki hazaér már a munkából és hazaérve rögtön az első dolga Barátok köztöt nézni. Az ismétlés meg olyan késői időpontban van, ha az ember az első részt még meg is tudja nézni, a rengeteg reklám alatt tuti bealszik. Szóval ezek a hülye időpontok sem hiszem, hogy nagyban hozzájárultak a nézettség növeléséhez."
Igen, ebben igaza van, és lehetséges, hogy sokan ezért szoktak / szoknak le a tévénézésről, vagy filmnézésről, mert fáradtan hazaérve már nincs kedve sem bekapcsolni a tévét. Főleg, hogy ha a Híradó megy, mennyi rossz történés jut egy-egy napra is, nem egy egész hétre... Teljesen természetes vágy, hogy az ember a pozitív élményeket keresné és szeretné látni, megtapasztalni és valószínűleg ezért sem láthatunk annyi sok embert mosolygós arccal munkába indulni sem, vagy általánosságban a hétköznapokban...

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!