Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Véget ér nyáron a Barátok...

Véget ér nyáron a Barátok közt! Néztétek vagy örültök neki, hogy vége lesz?

Figyelt kérdés
2020. nov. 30. 10:51
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
69%
2008-10 körül néztem, akkor tetszett, kb hidegen hagy.
2020. dec. 4. 10:30
 42/56 anonim ***** válasza:
86%

"Biztosan fogja még bántani Árpád..."

Szerintem majd az Árpád jól összeveri és a László fog a segítségére sietni és megmenti. Így fognak hepiendet csinálni a végén az ő történetükből.

2020. dec. 4. 11:28
 43/56 anonim válasza:
43%
Soha nem néztem, de úgy látom, ez csak az idősebb korosztályt köti le. Nekik nem kell semmi extra, semmi különleges... Elvannak vele.
2020. dec. 21. 14:51
 44/56 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom mennyire számítok idősebb korosztálynak... 15 éves gimnazista voltam mikor elindult a sorozat. (Ebből azt is ki lehet számítani, most mennyi vagyok.) Majdnem az elejétől fogva folyamatosan nézem. És ahogy írtam itt egy korábbi válaszomban, inkább szokásommá vált ez a dolog, mintsem már egész nap várnám a következő részt. Kicsit belefásultam, de azért nézem.

Semmi nem tart örökké, egyszer mindennek vége lesz. Ha az alkotók úgy gondolják hogy most van itt ez a pont, akkor én sem húznám tovább, legyem most. Kicsit sajnálom is, meg nem is, hogy vége lesz.

2020. dec. 21. 19:16
 45/56 A kérdező kommentje:

Nem tudjátok meddig tart még? A június 21-én kezdődő hétre is ír még tartalmat:

"

Mi lett volna, ha eljátszanánk a gondolattal: Magdi anyus soha nem nyúlt azért a fránya galacsinért, és nem gurult le a lépcsőn… Hogyan befolyásolja mindenki életét egy ilyen apró változás? A Barátok közt kétrészes különleges fantázia-történetében a szereplők élete teljesen átváltozik. A sorozat készítői izgalmas kalandra hívják a nézőket, amelyben a szereplők a megszokott kedvencek, de történetük teljesen más."

Egyébként annyi lezáratlan még minden. Mindenkinek megy tovább az élete a sorozatban. Egyàltalán nem tudom elképzelni, hogy lesz ennek így vége teljesen. Biztos lesz sok elvarratlan szál.

2021. jún. 13. 09:26
 46/56 anonim ***** válasza:
100%

Igen erről olvastam. Magdi néni visszatér Jeee

2021. jún. 13. 18:56
 47/56 anonim ***** válasza:
86%
2021. jún. 13. 19:01
 48/56 anonim ***** válasza:
9%

"Mondjuk azzal hogy áttették a műsorban is nézhetetlen időpontba, csak maguk alatt vágták a fát. 5-kor nem biztos, hogy mindenki hazaér már a munkából és hazaérve rögtön az első dolga Barátok köztöt nézni. Az ismétlés meg olyan késői időpontban van, ha az ember az első részt még meg is tudja nézni, a rengeteg reklám alatt tuti bealszik. Szóval ezek a hülye időpontok sem hiszem, hogy nagyban hozzájárultak a nézettség növeléséhez."

Igen, ebben igaza van, és lehetséges, hogy sokan ezért szoktak / szoknak le a tévénézésről, vagy filmnézésről, mert fáradtan hazaérve már nincs kedve sem bekapcsolni a tévét. Főleg, hogy ha a Híradó megy, mennyi rossz történés jut egy-egy napra is, nem egy egész hétre... Teljesen természetes vágy, hogy az ember a pozitív élményeket keresné és szeretné látni, megtapasztalni és valószínűleg ezért sem láthatunk annyi sok embert mosolygós arccal munkába indulni sem, vagy általánosságban a hétköznapokban...

2021. jún. 14. 15:35
 49/56 anonim ***** válasza:
32%
Örülök, hogy vége, nagyon gáz volt. Pocsék színészek, gáz dramaturgia. Hasznosabbra is költhették volna a pénzt és időt.
2021. júl. 10. 17:47
 50/56 anonim ***** válasza:
100%
Egy ideig néztem, aztán már évek óta nem. De tegnap láttam az utolsó részt. Vagyis az utolsó kettőt, mert kettesével vetítik. És nem bántam meg, hogy megnéztem, jól sikerült.
2021. júl. 18. 21:20
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!