Véget ér nyáron a Barátok közt! Néztétek vagy örültök neki, hogy vége lesz?
Na ja, az hogy mindenkinek előkerülnek valahonnan rokonai, az szerintem is elég gáz. Gondolom nem tudtak új szereplőket kretívabban beleírni, hogy ne "haljanak ki" a Berényiek...
Az is elég rossz volt, főleg az utóbbi időben, hogy minden történést próbáltak úgy terelgetni, hogy előre lehetett tudni mi fog történni. Néhány szereplő jelleme is teljesen megváltozott. Pl Zsolt volt régen a gátlástalan gengszter, most meg ő lett a jó tündér, aki mindenkin segít.
Ahogy írtam korábban, én végig néztem a sorozatot, majdnem az elejétől. Szerettem. Még gimnáziumba jártam, mikor elindult. De semmi nem tart örökké, valamikor mindent be kell fejezni. Támogatom az alkotókat abban a döntésben, hogy most jött el ez a pillanat.
Én az elején néztem, de mikor elindult a jóban rosszban a másikon, akkor inkább azt néztem.
Azóta már azt sem nézem.
Egyszer kapcsolgattam és belenéztem, Laci egy terrárium előtt drukkolt egy ráknak, hogy jelezzen ha ő András.
Én meg így néztem, hogy... Oooooke... Akkor menjünk tovább :D
Én még a régi sztorikat és szereplőket szerettem. De azért 20 év nagy idő, még a színészeknek is nem csoda, hogy Szőke Zoltán (alias Berényi Miki) is kiszállt a buliból. Igaz aztán a TV2-n meg feltűnt, nem tudom, hogy a pénzért csinálta vagy más okból (mert most sajnos a színészeknek se mindegy melyik oldalon állnak).
Tán egyedül a Laci nem volt "pihenőn", de javítsatok ki, ha tévedek. Még általános iskolások voltunk mikor elkezdődött, nálunk is beszédtéma volt az osztályban és a csajok fele a Berényi Mikibe volt belezúgva, a másik fele a Kertész Gézába, és emlékszem volt BK-s faliújságunk is.... úristen de rég volt...
#35 : Igen talán Laci szerepelt csak megállás nélkül.
#36: Vandán már nagyon látszik, hogy terhes. De még forgatott nemrég is. Instagramra tette ki. A valóságban egy hónap múlva fog szülni.
Engem Gizi viselkedése zavar.
Az utóbbi időben szépen felnőtt a szerepében megformált alakhoz, öntudatos, határozott volt, aki nem hagy magával packázni.
Most meg megbocsátja Árpádnak a testi sértést, az üvöltözést, saját maga előtt is takargatja a nyilvánvalót.
Hová lett az önérzet, az önértékelés?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!