Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Véget ér nyáron a Barátok...

Véget ér nyáron a Barátok közt! Néztétek vagy örültök neki, hogy vége lesz?

Figyelt kérdés
2020. nov. 30. 10:51
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
89%
Kicsit szomorú vagyok. Az elejétől kezdve követtem pár évig, aztán néhány év szünet után megint aktívan követtem 2010 körül, aztán végleg feladtam. A kétezres évek eleje volt szerintem a csúcsa ennek a sorozatnak.
2020. dec. 1. 07:20
 32/56 anonim ***** válasza:
86%

Na ja, az hogy mindenkinek előkerülnek valahonnan rokonai, az szerintem is elég gáz. Gondolom nem tudtak új szereplőket kretívabban beleírni, hogy ne "haljanak ki" a Berényiek...

Az is elég rossz volt, főleg az utóbbi időben, hogy minden történést próbáltak úgy terelgetni, hogy előre lehetett tudni mi fog történni. Néhány szereplő jelleme is teljesen megváltozott. Pl Zsolt volt régen a gátlástalan gengszter, most meg ő lett a jó tündér, aki mindenkin segít.

Ahogy írtam korábban, én végig néztem a sorozatot, majdnem az elejétől. Szerettem. Még gimnáziumba jártam, mikor elindult. De semmi nem tart örökké, valamikor mindent be kell fejezni. Támogatom az alkotókat abban a döntésben, hogy most jött el ez a pillanat.

2020. dec. 1. 08:23
 33/56 anonim ***** válasza:
100%

Én az elején néztem, de mikor elindult a jóban rosszban a másikon, akkor inkább azt néztem.

Azóta már azt sem nézem.

Egyszer kapcsolgattam és belenéztem, Laci egy terrárium előtt drukkolt egy ráknak, hogy jelezzen ha ő András.

Én meg így néztem, hogy... Oooooke... Akkor menjünk tovább :D

2020. dec. 2. 07:02
 34/56 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk azzal hogy áttették a műsorban is nézhetetlen időpontba, csak maguk alatt vágták a fát. 5-kor nem biztos, hogy mindenki hazaér már a munkából és hazaérve rögtön az első dolga Barátok köztöt nézni. Az ismétlés meg olyan késői időpontban van, ha az ember az első részt még meg is tudja nézni, a rengeteg reklám alatt tuti bealszik. Szóval ezek a hülye időpontok sem hiszem, hogy nagyban hozzájárultak a nézettség növeléséhez.
2020. dec. 2. 07:12
 35/56 anonim ***** válasza:
100%

Én még a régi sztorikat és szereplőket szerettem. De azért 20 év nagy idő, még a színészeknek is nem csoda, hogy Szőke Zoltán (alias Berényi Miki) is kiszállt a buliból. Igaz aztán a TV2-n meg feltűnt, nem tudom, hogy a pénzért csinálta vagy más okból (mert most sajnos a színészeknek se mindegy melyik oldalon állnak).

Tán egyedül a Laci nem volt "pihenőn", de javítsatok ki, ha tévedek. Még általános iskolások voltunk mikor elkezdődött, nálunk is beszédtéma volt az osztályban és a csajok fele a Berényi Mikibe volt belezúgva, a másik fele a Kertész Gézába, és emlékszem volt BK-s faliújságunk is.... úristen de rég volt...

2020. dec. 2. 09:23
 36/56 anonim ***** válasza:
67%
Miért nem lehet Vandát kiírni a sorozatból, amikor nyilvánvalóan terhes?? Ráadnak valami bő lebernyeget, de csak a vak nem látja.
2020. dec. 2. 09:23
 37/56 A kérdező kommentje:

#35 : Igen talán Laci szerepelt csak megállás nélkül.

#36: Vandán már nagyon látszik, hogy terhes. De még forgatott nemrég is. Instagramra tette ki. A valóságban egy hónap múlva fog szülni.

2020. dec. 2. 09:56
 38/56 anonim ***** válasza:
100%
Vandát kiutaztatják a gyerekhez. Aztán tavasszal meg felveszik azokat a részeket, hogy a gyerekkel gyógyultan hazajönnek.
2020. dec. 2. 10:17
 39/56 anonim ***** válasza:
100%

Engem Gizi viselkedése zavar.

Az utóbbi időben szépen felnőtt a szerepében megformált alakhoz, öntudatos, határozott volt, aki nem hagy magával packázni.

Most meg megbocsátja Árpádnak a testi sértést, az üvöltözést, saját maga előtt is takargatja a nyilvánvalót.

Hová lett az önérzet, az önértékelés?

2020. dec. 2. 12:15
 40/56 A kérdező kommentje:
Biztosan fogja még bántani Árpád. :( Mekkora szemét az az ember. Akkor talán észhez tér Gizi. Bár már így is sokat elviselt tőle...
2020. dec. 2. 13:32
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!