Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Véget ér nyáron a Barátok...

Véget ér nyáron a Barátok közt! Néztétek vagy örültök neki, hogy vége lesz?

Figyelt kérdés
2020. nov. 30. 10:51
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:
Én a végén elsírtam magam. :D Mikor Zsolt kezdte a monológot. Azért 23 év nem semmi.
2021. júl. 18. 21:37
 52/56 anonim ***** válasza:
36%
Semmít se láttam belőle, de örülők hogy megszünt, mert ez is a debil barmok szorakozása volt. Kár hogy nem 25 éve szünt meg. 25 éve kellett volna felrobbantani a tévécsatornát.
2021. júl. 18. 22:07
 53/56 anonim ***** válasza:
100%
Valaki leírja, hogy, hogy zárult le az egész?? :D Később megpróbálom majd visszanézni, de egyelőre nem fogok eljutni odáig.
2021. júl. 19. 00:37
 54/56 anonim ***** válasza:
86%
2021. júl. 19. 00:45
 55/56 anonim ***** válasza:
100%

#53!

A lényeg dióhéjban: különböző okokból sokan elköltöznek a házból és máshol kezdenek új életet. Mások megtalálják a párjukat és boldogan élnek míg meg nem halnak...

A legvége, hogy felébred Berényi Miki a kómából. Őt mutatják az utolsó képkockákon.

Én vártam, hogy lesz valami nagy csattanó a végén. De így is jó, hoyg megpróbáltak happy endet csinálni belőle.

2021. júl. 19. 06:55
 56/56 A kérdező kommentje:

#53: Gigi és Olivér összeházasodtak.

Levente megkérte Nóra kezét.

Gizi elutazott Londonba a lányáékhoz, Laci pedig Amerikába "Nótás Terihez", ezért Vili bácsiék vezetik a boltját.

Luca Bandival megy Londonba.

Zsolt előkerült, kiderült mégsem halt meg. Alizzal találkozott a temetőben,majd elszöktek hármasban Lilivel.

Claudia nyugdíjba megy, a párjával boldogan él. Juli lett a Berényi kft vezetője.

Maja úgy dönt, odaadja a születendő gyereket Szonjának és Vincének.

Szonjának fáj a hasa, elmegy orvoshoz, ahol kiderül, hogy terhes.

Mikihez bemegy Timi elbúcsúzni, hogy elengedje. Odamegy Nóra és Levente is. Majd hirtelen Miki felkelt a kómából. Ezzel lett vége.

2021. júl. 19. 07:10
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!