Véget ér nyáron a Barátok közt! Néztétek vagy örültök neki, hogy vége lesz?
Max akkor mondom hogy örülök neki ha végre valami normális értékelhető műsort adnak majd helyette... De erre nem sok esélyt látok a mostani felhozatal és minőség után...
Ideje volt befejezni már annyira gagyi lett hogy nincsenek rá szavak... Bár nem néztem de néha elég volt csak elkapni a reklám részt vagy épp odakapcsolni valtogatasnál...
Durva :O Pedig tényleg úgy voltam vele, hogy az örökké fog tartani :D
Egyébként szerintem a legtöbb magyarnak volt egy olyan periódusa, időszaka az életében, amikor aktívan követte ezt a sorozatot. Nekem is volt, még 2004-2006 között, amikor még nem volt magától értetődő a szélessávú internet, nem volt még torrentezés, úgyhogy azt kellett néznünk, amit éppen adott a tévé. Akkoriban nagyon bele voltunk bolondulva a családdal, de később mi is mindannyian feladtuk, pláne mikor a régi alapbrigádból is egyre inkább kezdtek eltünedezni a szereplők.
Szóval időtlen idők óta nem néztem már, de ennek ellenére furcsa lesz, ha már nem lesz.
27/F
Én is szerettem régen, de most már nagyon gagyi lett!
Többek között furcsállom, hogy egyes szereplőket más jeleníti meg: Timi, Oszi, Luca (neki a jelleme is nagy mértékben megváltozott), Juli legkisebb gyereke (nem jut eszembe a neve, ő 3-szor változott) stb.
Bözsi néni, aki állítólag szereti Vili bácsit, csak bunkózni tud és parancsolgatni. Klaudia pedig kezdettől a legunszimpatikusabb szereplő, bár Árpád és Áron már közelíti.
Vajon miért várnak nyárig?
Most kellene befejezni!
#17: Miért? Ha nem nézed akkor nem mindegy neked? :)
Le van forgatva előre sok rész, illetve tavaszig forgatnak.
Mióta nincs a Berényi Miki nem is nézem. Meg nekem unszimpatikus, hogy egy csomó régi szereplőről egy büdös szó se esik, pl a Berényi András gyerekeiről, Kertész Géza és a tesója, mintha nem is lettek volna. Pedig Vili bának azok az édesgyermekei.
Azért remélem egyszer valaki csinál egy jó kis kapcsolati hálót, hogy ki kivel kavart a 22 év alatt, a Bartának hány nője, szeretője, felesége volt vagy a Berényi Mikinek, Andi és a Zsófi kivel NEM feküdt össze a házban, melyik szereplővel mi lett (mert ugye vagy külföldre/messzire költözött vagy meghalt). Illetve, hogy maga a sorozat története hány évet ölel fel, mert az is érdekes lehet.
Tiniként neztem, nem is volt mas csatornank annyira, pl akkor comedy central...nem tudósra gondolok, meg mezzora.
Aztan csomo ember volt, aki jart mar ugyanazzal, aztan megis vissza vagy új, jott a hazba valaki, es az onnan jott ossze valakivel mindig.
Abszurd kezdett lenni, nem az utóbbi 5 evben lett nekem szar, nem is ertettem, miert eroltetik, de hat volt nezettseg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!