Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Véget ér nyáron a Barátok...

Véget ér nyáron a Barátok közt! Néztétek vagy örültök neki, hogy vége lesz?

Figyelt kérdés
2020. nov. 30. 10:51
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
100%
A kezdetektől néztem pár évig. De amikor már elkezdik lecserélni a szereplőket, meg már az az egyetlen téma, hogy mindenki dug már kb. mindenkivel, onnantól már semmi értelme, nagyon esett a színvonal. Nagyon rég be kellett volna már fejezni.
2020. nov. 30. 11:48
 12/56 anonim ***** válasza:
91%
Sose néztem, sose érdekelt.
2020. nov. 30. 11:50
 13/56 anonim ***** válasza:
86%

Max akkor mondom hogy örülök neki ha végre valami normális értékelhető műsort adnak majd helyette... De erre nem sok esélyt látok a mostani felhozatal és minőség után...

Ideje volt befejezni már annyira gagyi lett hogy nincsenek rá szavak... Bár nem néztem de néha elég volt csak elkapni a reklám részt vagy épp odakapcsolni valtogatasnál...

2020. nov. 30. 11:50
 14/56 anonim ***** válasza:
91%

Durva :O Pedig tényleg úgy voltam vele, hogy az örökké fog tartani :D

Egyébként szerintem a legtöbb magyarnak volt egy olyan periódusa, időszaka az életében, amikor aktívan követte ezt a sorozatot. Nekem is volt, még 2004-2006 között, amikor még nem volt magától értetődő a szélessávú internet, nem volt még torrentezés, úgyhogy azt kellett néznünk, amit éppen adott a tévé. Akkoriban nagyon bele voltunk bolondulva a családdal, de később mi is mindannyian feladtuk, pláne mikor a régi alapbrigádból is egyre inkább kezdtek eltünedezni a szereplők.

Szóval időtlen idők óta nem néztem már, de ennek ellenére furcsa lesz, ha már nem lesz.

27/F

2020. nov. 30. 11:53
 15/56 anonim ***** válasza:
88%

Én is szerettem régen, de most már nagyon gagyi lett!

Többek között furcsállom, hogy egyes szereplőket más jeleníti meg: Timi, Oszi, Luca (neki a jelleme is nagy mértékben megváltozott), Juli legkisebb gyereke (nem jut eszembe a neve, ő 3-szor változott) stb.

Bözsi néni, aki állítólag szereti Vili bácsit, csak bunkózni tud és parancsolgatni. Klaudia pedig kezdettől a legunszimpatikusabb szereplő, bár Árpád és Áron már közelíti.

2020. nov. 30. 11:54
 16/56 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon nagyon nagyon régen néztem, csak mert anyám is nézte, amikor én 2 éves voltam, akkor indult, maholnap 27 leszek. Sosem volt jó, már látszott, hogy nem tudtak mit kitalálni 15 évvel ezelőtt sem, ráadásul olyan iszonyat no-name színészekkel dolgoztak, akiknek annyi a tehetsége, hogy mereven, tagoltan beszélnek a kamerába. Semmi tehetség, komolyan.
2020. nov. 30. 11:58
 17/56 anonim ***** válasza:
65%

Vajon miért várnak nyárig?

Most kellene befejezni!

2020. nov. 30. 12:23
 18/56 A kérdező kommentje:

#17: Miért? Ha nem nézed akkor nem mindegy neked? :)

Le van forgatva előre sok rész, illetve tavaszig forgatnak.

2020. nov. 30. 13:01
 19/56 anonim ***** válasza:
100%

Mióta nincs a Berényi Miki nem is nézem. Meg nekem unszimpatikus, hogy egy csomó régi szereplőről egy büdös szó se esik, pl a Berényi András gyerekeiről, Kertész Géza és a tesója, mintha nem is lettek volna. Pedig Vili bának azok az édesgyermekei.

Azért remélem egyszer valaki csinál egy jó kis kapcsolati hálót, hogy ki kivel kavart a 22 év alatt, a Bartának hány nője, szeretője, felesége volt vagy a Berényi Mikinek, Andi és a Zsófi kivel NEM feküdt össze a házban, melyik szereplővel mi lett (mert ugye vagy külföldre/messzire költözött vagy meghalt). Illetve, hogy maga a sorozat története hány évet ölel fel, mert az is érdekes lehet.

2020. nov. 30. 13:19
 20/56 anonim ***** válasza:
86%

Tiniként neztem, nem is volt mas csatornank annyira, pl akkor comedy central...nem tudósra gondolok, meg mezzora.

Aztan csomo ember volt, aki jart mar ugyanazzal, aztan megis vissza vagy új, jott a hazba valaki, es az onnan jott ossze valakivel mindig.

Abszurd kezdett lenni, nem az utóbbi 5 evben lett nekem szar, nem is ertettem, miert eroltetik, de hat volt nezettseg

2020. nov. 30. 13:45
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!