Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Más is tapasztalja úgy hogy...

Más is tapasztalja úgy hogy az emberek többsége az elmúlt kb 10 évben nagyon önző lett és érdekből tart csak fent emberi kapcsolatokat és gond nékül dobja el a másikat mikor már nem érdeke vele jóban lenni?

Figyelt kérdés
jan. 26. 20:00
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Főleg nőknél látom ezt. Nekem lett férfiként jó barátom akivel nem számit ki hol tart az életben. Szerintem a nők hozták be ezt az érdek kapcsolat dolgot, férfiaknál is előfordul már sajnos.
jan. 26. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

Persze, nagyon sokat tapasztaltam ilyet.

Van szerintem az a "jó vele jóban lenni" kategória, ami csak annyit jelent, ha baj van, azonnali segítség kell, akkor gyorsan lehet a "jó vele jóban lenni" emberhez fordulni, ha probléma megoldódott pedig elfelejteni vagy a következő segítségkérésig, vagy véglegesen...

jan. 26. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de az a ciki, hogy ezen senki sem akar változtatni.
jan. 26. 22:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, bár inkább az utóbbi 5 évben lett ez igencsak szembeötlő. Önzőség, kiszámíthatatlanság, nem szavahihetőség, gátlástalan módon történő hazudozás is hihetetlen mód gyakori lett, és az a szomorú, hogy egyre közelebbi, egyre szűkebb körökben is vettem már ilyent észre. Valahogy úgy viselkedik egy rakat ember, mintha soha semminek nem lenne következménye. Mondjuk sokszor nincs is.

Meg a ghosting műfaja is egy igencsak kártékony és elkeserítő dolog.

Nemrég jött egy új munkatárs, aki bemutatkozás után, egy szűk körben, azt mondta, hogy szeret mindenkivel jóban lenni, mert sosem lehet tudni, mikor, hol és hogyan jön jól az adott személy ismerete. Egyrészről jó pont, hogy nyílt lapokkal játszik, viszont azóta nem nagyon tudok benne megbízni.

jan. 26. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Eddig is ilyenek voltak, csak te nőttél fel vegre és vetted észre.
jan. 27. 08:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Ahogy 5. mondja. Most értél odáig az életedben, hogy felismerd ezt.
jan. 28. 21:45
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
Felnőtt egy végsőkig önző nemzedék. Megkaptak mindent, így sohasem tanultak meg várni valamira, főleg nem hiányt szenvedni. Gyerekük természetesen sohasem lesz, nem fognak 30évet másra pazarolni az életükből.
jan. 29. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!