Más is tapasztalja úgy hogy az emberek többsége az elmúlt kb 10 évben nagyon önző lett és érdekből tart csak fent emberi kapcsolatokat és gond nékül dobja el a másikat mikor már nem érdeke vele jóban lenni?
Persze, nagyon sokat tapasztaltam ilyet.
Van szerintem az a "jó vele jóban lenni" kategória, ami csak annyit jelent, ha baj van, azonnali segítség kell, akkor gyorsan lehet a "jó vele jóban lenni" emberhez fordulni, ha probléma megoldódott pedig elfelejteni vagy a következő segítségkérésig, vagy véglegesen...
Igen, bár inkább az utóbbi 5 évben lett ez igencsak szembeötlő. Önzőség, kiszámíthatatlanság, nem szavahihetőség, gátlástalan módon történő hazudozás is hihetetlen mód gyakori lett, és az a szomorú, hogy egyre közelebbi, egyre szűkebb körökben is vettem már ilyent észre. Valahogy úgy viselkedik egy rakat ember, mintha soha semminek nem lenne következménye. Mondjuk sokszor nincs is.
Meg a ghosting műfaja is egy igencsak kártékony és elkeserítő dolog.
Nemrég jött egy új munkatárs, aki bemutatkozás után, egy szűk körben, azt mondta, hogy szeret mindenkivel jóban lenni, mert sosem lehet tudni, mikor, hol és hogyan jön jól az adott személy ismerete. Egyrészről jó pont, hogy nyílt lapokkal játszik, viszont azóta nem nagyon tudok benne megbízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!