Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mikor lesz már vége ennek a...

Mikor lesz már vége ennek a környezettudatosság-őrületnek?

Figyelt kérdés

Annyira idegesít, hogy az emberek nem azért nem használnak műanyagot, mert annyira meg akarják menteni a Földet, hanem azért, mert tudják, hogy a mai világban ezt kell mondani, így be akarnak vágódni másoknál.

Aki tényleg a Földért teszi ezt, ahhoz nem szólok, csak ahhoz, aki mindezt sznobságból csinálja.

2020. márc. 31. 11:16
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
67%
Az a baj kellene legalább naponta 2-3 óra tisztább levegős állapot hogy ki lehessen szellőztetni a lakást, de van amikor nincs ilyen, hajnalban sincs,az eső meg nem hajlandó esni.
2020. júl. 26. 21:39
 42/45 anonim ***** válasza:
63%

Hol nem esik?

Egy hete minden nap esik országosan...

Lehet itt, lehet máshol, de írtam, linkeld már be a statisztikákat, amikből látszik, hogy valóban háromszorosára emelkedett 3 hónap alatt a szmog meg a forgalom.

2020. júl. 27. 07:05
 43/45 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudok olyan embert komolyan venni ne haragudj, aki ilyeneket ír hogy "linkeld máááááá be". Előbb kicsit rendet kellene tenned a fejedben, és normális módon kommunikálni. Vagy lehet hogy otthon megszoktad hogy te vagy az úr, de ha valami konkrét témáról beszélsz ismeretlenekkel, akkor sajnos így nem fog menni.
2020. júl. 27. 07:11
 44/45 anonim ***** válasza:
25%

Mi nem fog menni?

Hantázol itt össze-vissza, dobálózol irreális számokkal, többedik kérésre sem linkeled a forrást. Egyelőre az nem megy, hogy bármivel is alá tudd támasztani a túlzó elképzeléseidet

2020. júl. 27. 07:39
 45/45 anonim ***** válasza:
67%

Mert nem vagyok szakmabeli, a városban rossz a leveő, majd egy hete elkezdtem követni ennek hatására ezt az oldalt:

[link]

Ez alapján lettek tapasztalataim, illetve amiket a barátaim javasoltak, gondolkodtunk, néhány kérdést feltettem, válaszokra voltam kíváncsi. Lakosság vagyunk. Nem fogok a te szakmádról vitázni, de ha érdekel a héten mi volt országban a térkép alapján, arról tudok neked írni, mivel sokat figyeltem hogyan változik. Másról nem, ennyi.

2020. júl. 27. 07:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!