Mikor lesz már vége ennek a környezettudatosság-őrületnek?
Annyira idegesít, hogy az emberek nem azért nem használnak műanyagot, mert annyira meg akarják menteni a Földet, hanem azért, mert tudják, hogy a mai világban ezt kell mondani, így be akarnak vágódni másoknál.
Aki tényleg a Földért teszi ezt, ahhoz nem szólok, csak ahhoz, aki mindezt sznobságból csinálja.
Hol nem esik?
Egy hete minden nap esik országosan...
Lehet itt, lehet máshol, de írtam, linkeld már be a statisztikákat, amikből látszik, hogy valóban háromszorosára emelkedett 3 hónap alatt a szmog meg a forgalom.
Mi nem fog menni?
Hantázol itt össze-vissza, dobálózol irreális számokkal, többedik kérésre sem linkeled a forrást. Egyelőre az nem megy, hogy bármivel is alá tudd támasztani a túlzó elképzeléseidet
Mert nem vagyok szakmabeli, a városban rossz a leveő, majd egy hete elkezdtem követni ennek hatására ezt az oldalt:
Ez alapján lettek tapasztalataim, illetve amiket a barátaim javasoltak, gondolkodtunk, néhány kérdést feltettem, válaszokra voltam kíváncsi. Lakosság vagyunk. Nem fogok a te szakmádról vitázni, de ha érdekel a héten mi volt országban a térkép alapján, arról tudok neked írni, mivel sokat figyeltem hogyan változik. Másról nem, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!