Mikor lesz már vége ennek a környezettudatosság-őrületnek?
Annyira idegesít, hogy az emberek nem azért nem használnak műanyagot, mert annyira meg akarják menteni a Földet, hanem azért, mert tudják, hogy a mai világban ezt kell mondani, így be akarnak vágódni másoknál.
Aki tényleg a Földért teszi ezt, ahhoz nem szólok, csak ahhoz, aki mindezt sznobságból csinálja.
"De nem fogok sírógörcsöt kapni, ha adok egy autópályán egy gázfröccsöt, vagy éppen öreg autóm van és egy kicsit többet fogyaszt... 👍"
Az öreg autód miatt mások kapnak sírógörcsöt, akinek az orra alá pöfögsz. Tudom nem telik jobbra, de legalább kevesebbet kellene használni.
"de legalább kevesebbet kellene használni."
És mégis miből éljek meg hülyegyerek? Hogy járjak munkába?
Egyébként meg a kiütött EGR-es, kiütött katalizátoros, átírt vezérlésű 5-8 éves autó, amit meggányoltak itt keleten, legalább annyira veszélyes, mint a régi Swift vagy a kockalada.
Nem értem, miért mindenki a kisembert veszi célba!
Mondjuk attól hülyét kapok hogy az ilyen "megfutotta" emberek, régi ismerősök, mikor valaki rákérdez megy a pl közeli városba útitársat felvesz e, felemelik az orrukat (neten is átjön), hogy ŐŐŐŐŐŐŐŐ nem, mert neki telik rá egyedül. Aztán a kocsija lehet hogy jó besorolású, de egyedül virít egész évben a böhöm nagy kocsijában keresztülutazva a fél világot.
De lehet hogy csak azért mert féltékeny a zasszony (nő vagyok de van párom szóval...). A féltékenység nagyon környezetszennyező :)) Pedig ha gondolja a csaj felveszem videóra az utat, megértem a féltékenykedőket is csak az emberek segítségnyújtását és a közösségeket, jobb életet akadályozza ez a tulajdonság sajnos.
Miért vennék fel útitársat? Fizetem az adókat, biztosítást, benzint, útdíjat, esetleg parkolást, legalább hadd használjam a saját autómat arra, amire akarom... 😂😂😂😂😂😂
Ha valaki pl Nivával jár a belvárosba, mert azt tudta megvenni annak idején, és (igazi) terepre is használja, az a magánügye. 😂
Nem csak háromajtós, elektromos, vadiúj, vitorlával is ellátott 1,5 tonnás pöttöm autók léteznek. Sőt...
Semmi más miatt, csak azért mert szmogot csináltok mindenhol. Amúgy az összes szempontban igazad van, de ez az egy is lassan elég fontos indok lesz, bár már kb 20 éve is fontosnak kellett volna lennie. De oké, majd csemegézzenek a gyerekeid gázálarcban a teendőikról mert apucinak/anyucinak kényelmes élete volt :)
De akinek addig terjed a hmm szellemi színvonala hogy ő mi mindent is fizet, annak gondolom életében nem jutott eszébe hasonló kérdés :) Remélem tévedek, és legalább már egyszer eszedbejutott 2017-ben mikor szmogriadó volt.
,,Nem értem, miért mindenki a kisembert veszi célba!"
Talán mert folyton folyvást sajnáltatják magukat, amire jó példa vagy.
Tudod valaki dolgozik, valaki meg más pénzéből játssza a nagy környezettudatos aktivistát, miközben más pénzén mereszti a valagát. Mondjak neveket?
"Semmi más miatt, csak azért mert szmogot csináltok mindenhol."
Erről majd akkor beszéljünk, ha a harmincéves Ikarus nem kormolja teli Pest utcáit. Ja Budán már korszerű Citaro van, meg fonódó...? Oh...
"De oké, majd csemegézzenek a gyerekeid gázálarcban a teendőikról mert apucinak/anyucinak kényelmes élete volt :)"
Add elő ezt a baromságot a kínai kommunista párt vezetőjének, ne nekem. Napi 40-50 km-en azért csak nem fogok tekerni, vagy a mávos pótlóbuszra várni.
"Remélem tévedek, és legalább már egyszer eszedbejutott 2017-ben mikor szmogriadó volt."
Beszarás! Tartsunk gyásznapot! Vagy legalábbis a homofiszosok tartsanak gyásznapot és sírjanak a bOlYgÓ jöVŐjE miatt, addig a többiek bemennek dolgozni, bevásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!